Βενιζέλος: Να τον θυμόμαστε τον ανεπανάληπτο Ανδρέα

Ιδιαίτερη αναφορά στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου και στους δεσμούς του με τα Δωδεκάνησα, έκανε ο πρόεδρος Ευάγγελος Βενιζέλος από τη Ρόδο, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος.

Ο κ. Βενιζέλος ξεκίνησε την ομιλία του από τον Ανδρέα Παπανδρέου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είχε πάντα στενούς δεσμούς με τα Δωδεκάνησα. Πρόσθεσε ότι και αυτά τον τιμούσαν και τον αγαπούσαν, τονίζοντας ότι από την αρχή τον αγκάλιασαν. «Είχε και στο νου και στην καρδιά του τα Δωδεκάνησα» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «να τον θυμόμαστε τον ανεπανάληπτο Ανδρέα», συλλαβίζοντας και τονίζοντας το όνομά του, καθώς όπως είπε «έχει σημασία το μικρό όνομα».

Παίρνοντας έναυσμα από την ομιλία του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Τιμόθεου Παρασκευά, ο οποίος είπε ότι το κόμμα κλονίστηκε και χτυπήθηκε αλλά στάθηκε όρθιο και αποτελεί σήμερα τη μόνη υπεύθυνη πολιτική δύναμη, ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι μικρό αλλά είναι μεγάλο σε αξίες και ιδέες.

Απηύθυνε, επίσης, μήνυμα ειρήνης και φιλίας προς την Τουρκία, στο πλαίσιο της καλής γειτονίας και συνύπαρξης, καλώντας την να σεβαστεί την εθνική κυριαρχία της Κύπρου και να σταματήσει τις προκλήσεις στο Αιγαίο.

 

Διαβάστε επίσης:

Νέο κόμμα μετά τις εκλογές προαναγγέλλει ο Αλέκος Παπαδόπουλος

Επίθεση Βενιζέλου σε Καμμένο και Θεοδωράκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ