Καμμένος: “Θέλουμε να είμαστε εταίροι και όχι πολιτικές εταίρες”

«Εμείς θέλουμε να είμαστε εταίροι και όχι πολιτικές εταίρες», τόνισε ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, από τα Τρίκαλα, σημειώνοντας ότι «δεν είμαστε ΔΗΜΑΡ», η οποία όπως είπε «λειτουργούσε ως το μπαστούνι της εκάστοτε εξουσίας, διαπραγματευόταν θέσεις κυβερνητικές και έκανε κωλοτούμπες».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, στο πλαίσιο περιοδείας του στη Θεσσαλία, ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επιδιώκουν μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, «με συγκεκριμένες δικές μας κόκκινες γραμμές» και πρόσθεσε σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο:

«Από εκεί και πέρα ας επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ τι θέλει να κάνει. Εμείς δεν είμαστε ΔΗΜΑΡ. Η ΔΗΜΑΡ πάντα λειτουργούσε ως το μπαστούνι της εκάστοτε εξουσίας, διαπραγματευόταν θέσεις κυβερνητικές και έκανε κωλοτούμπες. Εμείς θέλουμε να είμαστε εταίροι και όχι πολιτικές εταίρες».

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ένα κίνημα πολιτών που θα είναι στη Βουλή την επόμενη μέρα, εάν ο ελληνικός λαός το αποφασίσει» συμπλήρωσε.

Απαντώντας στις επισημάνσεις του Πρωθυπουργού, σε συνέντευξή του, για το εάν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ευρωπαϊκό κόμμα, υπογράμμισε ότι το κόμμα του «είναι ένα ευρωπαϊκό κόμμα, αλλά στις αρχές της Ευρώπης των εθνών κρατών, των κυρίαρχων κρατών» και πρόσθεσε:

«Στην Ευρώπη της κ. Μέρκελ, στην Ευρώπη της ευρωπαϊκής ενοποίησης μέσω της τραπεζικής ενοποίησης, με τη γερμανική επικυριαρχία, με τη διοίκηση των χωρών σαν υπό κατοχή κράτη, μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων, εμείς λέμε όχι».

Για τη Νέα Δημοκρατία είπε πως «είναι μόνο η σημαία, την οποία ο κ. Σαμαράς θέλει να έχει στα χέρια του και δεν έχει καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή».

 

Διαβάστε επίσης:

Παπανδρέου: Στις Κάννες είχαμε συμφωνήσει για το δημοψήφισμα – ΒΙΝΤΕΟ 

Κουβέλης: Για μια πολιτική διέξοδο από την κρίση… 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ