• Τσίπρας: Δώστε μας ολόκληρη την ευκαιρία

  4:32 μμ, Σαββατο 17 Ιάν 2015 4:32 μμ, Σαββατο 17 Ιάν 2015

  «Ζητάμε από τον ελληνικό λαό λίγες μέρες, λίγες ώρες πριν την κάλπη να ψηφίσει με την καρδιά και την ψυχή του. Και του ζητάμε να μας δώσει μία ευκαιρία ολόκληρη όχι μισή, απλόχερα χωρίς τσιγκουνιές. Έδωσε και στο παρελθόν ολόκληρη ευκαιρία πολλές φορές. Και στον Σημίτη και στον Καραμανλή και στο Γιώργο Παπανδρέου και στον Σαμαρά. Τώρα ήρθε η ώρα να δώσει και την ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ, στην Αριστερά και να μας δώσει την δυνατότητα, όχι να φέρουμε την ρεβάνς της ιστορίας αλλά να ενώσουμε δυνάμεις» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του στην Άρτα.

  "Απλώνουμε το χέρι σε κάθε πολίτη δεξιό και αριστερό όλοι μαζί ενωμένοι να διεκδικήσουμε αυτό που αξίζει στην Ελλάδα και στον ελληνικό λαό για να ξαναγίνουμε μία ευρωπαϊκή χώρα με αξιοπρέπεια γιατί τα 2,5 τελευταία χρόνια έχουμε χάσει και την ιδιότητα της ισοτιμίας στη Ευρώπη και την αξιοπρέπεια.

  Απαντάμε σε όσους λένε ότι ζητάμε αυτοδυναμία όπως ζητούσαν άλλοι στο παρελθόν.

  Τους απαντάμε: Εμείς δεν ζητάμε αυτοδυναμία αλαζονείας. Δεν ζητάμε λευκή επιταγή. Εμείς ζητάμε να έχουμε εκείνη την πλειοψηφία στη Βουλή, ώστε να έχουμε τα χέρια μας λυμένα στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις με τους εταίρους πάνω στην στρατηγική που έχουμε εξαγγείλει εδώ και χρόνια και που δικαιώνεται σήμερα στην Ευρώπη ως η μόνη ρεαλιστική που μπορεί να δώσει διέξοδο από την κρίση. Να έχουμε τα χέρια λυμένα και κανένας από τις δυνάμεις του χθες να μας βάλει τρικλοποδιά.

  Σας ζητούμε να δώσετε ολόκληρη την ευκαιρία με το χέρι στην καρδιά. Την άλλη Κυριακή σας καλούμε να δώσετε δύναμη στην Ελλάδα και να δώσετε μία ευκαιρία στην ελπίδα" δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

  Διαβεβαίωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα δικαιώσει τους αγώνες και θα δώσει σκληρά την μάχη για την Ελλάδα και δεσμεύτηκε ότι θα δώσουν όλες τις δυνάμεις για να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα των πολλών.

  "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εσείς, είναι όλος ο ελληνικός λαός" υπογράμμισε και πρόσθεσε:

  "Ο κ. Σαμαράς σε μία συνέντευξή του, λέει, ότι θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ να αφανίσει την μεσαία τάξη. Ακόμη και εάν πρόθεση μας ήταν να αφανίσουμε την μεσαία τάξη, τον διαβεβαιώνουμε ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε, διότι δεν έχει αφήσει τίποτα ο ίδιος, από την μεσαία τάξη 2,5 χρόνια τώρα. Την λεηλάτησε στη φορολογία, στις περικοπές των μισθών, στις περικοπές στα δικαιώματα" τόνισε.

  Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στη Άρτα στις δύο το μεσημέρι. Περπάτησε στον πεζόδρομο της πόλης, για να φτάσει στην πλατεία και στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ.

  Σε μία συμβολική κίνηση ένα κοριτσάκι του πρόσφερε ένα μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα.

  Το απόγευμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει σε κεντρική προεκλογική ομιλία στο Αγρίνιο.

  ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Facebook Alexis Tsipras

  Διαβάστε επίσης

  Τσίπρας: Το ρεύμα νίκης γίνεται ποτάμι

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα