• Χρυσοχοΐδης: Όχι στο δεξιό λάθος και στο αριστερό ψέμα

  10:57 πμ, Σαββατο 17 Ιάν 2015 10:57 πμ, Σαββατο 17 Ιάν 2015

  «Ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να ακολουθήσει ούτε το δεξιό λάθος, δηλαδή τον φόβο και την υστερία, ούτε το αριστερό ψέμα» τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και καλεί τους πολίτες να μην οδηγηθούν σ' αυτούς τους δυο πόλους, σε μια πόλωση η οποία είναι αδιέξοδη.

  «Χρειαζόμαστε μια πολιτική σταθερότητα, η οποία θα στηρίζεται σε μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία. Η χώρα χρειάζεται συνεννόηση, συνεργασίες, συναινέσεις» επισημαίνει.

  Ο κ. Χρυσοχοϊδης, ο οποίος είναι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών, εκφράζει τον φόβο του για την έλλειψη λογικής και επικρίνει τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Υπάρχει πολιτική δύναμη στη χώρα που θα βάλει πάνω και μπροστά τους τσαμπουκάδες, τις ιδεοληψίες, τις δήθεν διαπραγματεύσεις και τους εγωισμούς και δεν θα αποδεχθεί άμεσα ότι είμαστε μέλος της Ευρωζώνης, η οποία έχει υποχρεώσεις, όπως και προνόμια και δικαιώματα».

  Υπογραμμίζει την ανάγκη το ΠΑΣΟΚ να είναι τρίτο κόμμα καθώς, όπως λέει, «είναι βέβαιο, ότι όποιος και να είναι πρώτο κόμμα, θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, για να αναληφθούν πέντε μεγάλες πρωτοβουλίες, πέντε μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα».

  «Ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ είναι η εγγύηση, η δύναμη σταθερότητας, η δύναμη της μεταρρύθμισης και της αλλαγής που χρειάζεται ο τόπος, για να υπάρξουν καλύτερες προϋποθέσεις για τους ανθρώπους και επομένως, είναι η δύναμη αυτή, που σταθερά πηγαίνει μπροστά τη χώρα με αλλαγές και ταυτόχρονα, αποτελεί την εγγύηση, ότι η χώρα διαθέτει ένα μαξιλάρι πολιτικής σταθερότητας και συνεργασιών, αυτό που ζητάει και έχει ανάγκη σήμερα η Ελλάδα».

  Ασκεί έντονη κριτική στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και στις δηλώσεις στελεχών του για τη φορολογία τονίζοντας: «Ακούμε πραγματικά πρωτοφανή πράγματα. Είπε η κα Βαλαβάνη του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δεν θα πάρουμε τα 7,5 δισ. από τον μηχανισμό στήριξης της χώρας, από το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Από αυτά τα 1,8 δισ. είναι δωρεάν επιστροφές στην Ελλάδα. Δεν θα τα πάρουμε; Θέλει προσοχή. Ο ΣΥΡΙΖΑ υποτιμά τον λαό βαθιά με την πλειοδοσία που κάνει και η ΝΔ δυστυχώς επιχειρεί με τρόπους παραδοσιακούς και παλιομοδίτικους, να οδηγήσει τη χώρα πάλι πίσω. Πίσω από το περιουσιολόγιο κρύβεται η φορολόγηση και της κινητής περιουσίας, ουσιαστικά των καταθέσεων. Λένε όχι, γιατί όμως κοροϊδεύουν τον κόσμο; Αν αλλάξει ο ΕΝΦΙΑ όνομα, θα αλλάξει ο φόρος, δεν θα υπάρχει πια;».

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα