Βαρβιτσιώτης: Να γίνει debate στελεχών

«Εγώ βλέπω και από τις δημοσκοπήσεις, ότι ο κόσμος που μας ψήφισε τον Ιούνιο του 2012 έχει έρθει πάλι δίπλα μας. Αυτό σημαίνει ότι κάναμε αυτό που έπρεπε. Σταθεροποιήσαμε τη χώρα και τώρα μας εμπιστεύονται για να πάμε τη χώρα στην επόμενη φάση. Υπάρχει μία ατζέντα για το 2020 και αυτή είναι μια Ελλάδα της ανάπτυξης η οποία έχει βάση τις επενδύσεις», σχολίασε αρχικά ο κ. Βαρβιτσιώτης και συνέχισε:

«Υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνης την οποία πρέπει να δημιουργήσεις. Μόνο την τελευταία χρονιά, φέραμε 2 δισ. περισσότερα ναυτιλιακό συνάλλαγμα. Συμφωνήσαμε με τους εφοπλιστές για καινούριους φόρους 420 εκατ. ευρώ η οποία υλοποιείται από το 2014».

«Πιστεύω ότι θα έπρεπε να γίνει τουλάχιστον ένα debate σε επίπεδο στελεχών και να καθίσουμε να δούμε σε κάθε κάδο, τι προτείνει η μία πλευρά και τι η άλλη. Ο κ. Σαμαράς, έχει πάρει μια απόφαση και την έχει δικαιολογήσει πλήρως σε ότι αφορά τη συμπεριφορά των τελευταίων ετών. Να κάνετε ένα debate ανάμεσα στους ανθρώπους που χειρίζονται τους τομείς της πολιτικής», πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ