Κικίλιας: Μάχη μέχρι τέλους και να επικρατήσει η αλήθεια

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιος με τη ΝΔ στην Α’ Αθηνών, μίλησε στον Real Fm 97, 8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τον σάλο στην Ευρώπη με τους Τζιχαντιστές, την εγχώρια τρομοκρατία αλλά και για τις επερχόμενες εκλογές.

«Η κατάσταση στην Ευρώπη έχει αλλάξει άρδην μετά τα συγκλονιστικά γεγονότα των Παρισίων. Μια νέα πραγματικότητα γεννάται στην Ευρώπη την οποία οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε. Με ψυχραιμία και σεβασμό αντιμετωπίζουμε την κατάσταση. Η Ελλάδα, δεν είναι σε πρώτο πλάνο σε αυτές τις εξελίξεις. Το ισλαμικό κίνημα στην Ελλάδα είναι ήπιο, παρόλα αυτά οφείλουμε ως χώρα να είμαστε προετοιμασμένοι. Το κομμάτι αυτό της αντιτρομοκρατικής, συνεργάζεται και με την Ιντερπολ και με την Γιουροπολ γιατί τέτοιου μεγέθους τρομοκρατία, δεν έχει σύνορα», σχολίασε αρχικά ο κ. Κικίλιας και συνέχισε:

«Περίπου μια εβδομάδα πριν είχατε αναφέρει ότι απετράπει μια πολύ σοβαρή τρομοκρατική επίθεση, όμως επίκεινται εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα. Έχουν συλληφθεί από χθες το βράδυ ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός στην Καλαμάτα οι οποίοι εμπλέκονται στο επιχειρησιακό κομμάτι. Ανήκουν στην ομάδα που θα χτυπούσε τις φυλακές Κορυδαλλού».

«Το μισό κομμάτι της πραγματικότητας που ζούμε είναι η σχέση μας με τους Ευρωπαίους και τους δανειστές μας και τι απορρέει από τις υποχρεώσεις μας. Το άλλο μισό, έχει να κάνει με την επόμενη μέρα. Εμείς θα διαπραγματευθούμε την επιμήκυνση της αποπληρωμής του χρέους, χωρίς μέτρα. Οφείλουμε όμως να επενδύσομε στη δημιουργία μιας παραγωγικής οικονομίας. Να δούμε πως θα ορίσουμε τη μοίρα μας ως Έλληνες, ρεαλιστικά και μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας», σχολίασε σχετικά με την επόμενη μέρα στην Ελλάδα ο κ. Κικίλιας ενώ σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα και τις δημοσκοπήσεις, είπε:

«Εγώ είμαι ένας μαχητής της ζωής. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι σε δύο εβδομάδες και με ρεαλιστικούς τους κινδύνους αλλά και με τιμωρία της κοινωνίας, δεν υπάρχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να γίνει μια μάχη μέχρι τέλους και να επικρατήσει η αλήθεια. Τώρα τα πράγματα τρέχουν. Αυτά τα οποία λες, καλείσαι πολύ σύντομα να τα αποδείξεις».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ