Μητσοτάκης: «Με νεοκομμουνιστική ατζέντα ο Τσίπρας»

«Με Νέα Δημοκρατία θα αποφύγουμε τον εφιάλτη των δεύτερων εκλογών», σχολίασε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, διευκρίνισε πως με τη «ΝΔ θα κλείσει άμεσα η διαπραγμάτευση, θα ενταχθούμε στο καθεστώς προληπτικής στήριξης, θα αποκλιμακωθούν ραγδαία τα επιτόκια δανεισμού και η χώρα θα δανειστεί σαν κανονική χώρα, θα περάσουν χαμηλότεροι στόχοι για πρωτογενές πλεόνασμα και έτσι θα μειωθεί και η φορολογία».

Παράλληλα, όπως τόνισε, «με τη Νέα Δημοκρατία θα αποφύγουμε τον εφιάλτη των δεύτερων εκλογών, μόνο με το ΚΚΕ ενδιαφέρεται να συνομιλήσει ο κ. Τσίπρας -με το νεοσταλινικό κόμμα που ευαγγελίζεται την έξοδο από την ΕΕ»

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης δήλωσε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βλέπει 70 χρόνια μετά την κατοχή την ευκαιρία να πάρει στην ουσία εκδίκηση η αριστερά για να κυβερνήσει με νεοκομμουνιστική ατζέντα. «Σε αυτό προσβλέπουν οι άνεργοι νέοι; Nα γίνουμε μια εστία σοσιαλισμού στη νοτιανατολική γωνία της Ευρώπης;» διερωτήθηκε.

Ακόμα, προανήγγειλε μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% μέσα στο 2015 ενώ είπε οτι και τα τεκμήρια μπορούν να καταργηθούν μέσα στο έτος καθώς πρόκειται για απαρχαιωμένο τρόπο φορολόγησης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ