Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κάνει τους Έλληνες πειραματόζωα

Την πεποίθηση ότι η Νέα Δημοκρατία, θα κερδίσει τις εκλογές στις 25 Ιανουαρίου, εξέφρασε ο Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Αγρίνιο, ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα,  επισημαίνοντας ότι οδηγεί τη χώρα στην χρεωκοπία και σε έξοδο από το ευρώ.

Συγκεκριμένα,  κ. Σαμαράς, τόνισε ότι επιδιώκει φορολογικές μειώσεις στο εισόδημα, στο ΦΠΑ, στην ακίνητη περιουσία ενώ διευκρίνισε ότι ο ΕΝΦΙΑ θα αποδοθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση. Παράλληλα, δεσμεύτηκε ότι σταδιακά τα επόμενα χρόνια θα υπάρξει μείωση στην φορολογία των επιχειρήσεων και ότι οι αντικειμενικές αξίες θα γίνουν πιο ορθολογικές.

Ο Αντώνης Σαμαράς από το Αγρίνιο, ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξουν νέες μειώσεις σε συντάξεις και μισθούς, εγγυήθηκε την προστασία της πρώτης κατοικίας και προανήγγειλε ότι θα επανέλθει η ισόβια σύνταξη στις πολύτεκνες μητέρες.

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, σημείωσε ότι είναι μεγάλος λάθος η σύγκρουση με την Ευρώπη γιατί υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να χαθούν οι αγροτικές επιδοτήσεις, το πρόγραμμα ΕΣΠΑ, τα χρήματα από το πακέτο Γιούνκερ, και πρόσθεσε ότι «η Ελλάδα μπορεί να τραβήξει δύο δρόμους, ή να μπει για τα καλά στην ανάπτυξη ή να κατρακυλήσει στην χρεωκοπία και από το ευρώ».

Ο Αντώνης με αφορμή τις επικείμενες εκλογές, επισήμανε ότι θα πρέπει να διώξουμε την πολιτική αβεβαιότητα από την χώρα και «όσους θέλουν να κάνουν τους Έλληνες πειραματόζωα», ενώ ταυτόχρονα έκανε λόγο για «δεύτερο γύρο του λεφτά υπάρχουν», διευκρινίζοντας ωστόσο ότι ο ελληνικός λαός «έχει μάθει από την πρώτη φορά του λεφτά υπάρχουν».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ