ΝΔ: Τα μοντέλα πρότυπα του Τσίπρα αποδεικνύονται καταστροφικά

«Τα μοντέλα πρότυπα για τον κ. Τσίπρα αποδεικνύονται, για άλλη μια φορά, καταστροφικά και καταδεικνύουν τι πρέπει να αποφύγουν οι Έλληνες», σημειώνεται σε ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενη στις «εκλεκτικές συγγένειες του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και την κατάσταση στη Βενεζουέλα».  Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Τα μοντέλα πρότυπα για τον κ. Τσίπρα αποδεικνύονται, για άλλη μια φορά, καταστροφικά και καταδεικνύουν τι πρέπει να αποφύγουν οι Έλληνες.  Ο κ. Τσίπρας δήλωνε ότι  “η Βενεζουέλα αποτελεί ένα μοντέλο που πρέπει να ακολουθήσουμε ώστε να αφήσουμε πίσω το καπιταλιστικό μοντέλο που κυριαρχεί σήμερα στην Ευρώπη”.

Από χθες, λοιπόν, στο μοντέλο Τσίπρα, τη Βενεζουέλα, τα σούπερ μάρκετ και τα παντοπωλεία τα φρουρεί ο στρατός και η κυβέρνηση Μαδούρο απαγορεύει στους καταναλωτές να ψωνίζουν πάνω από δύο φορές την εβδομάδα.

Και όλα αυτά τα δημιουργούν οι σύντροφοι του κ. Τσίπρα, το Ενωμένο Σοσιαλιστικό Κόμμα της Βενεζουέλας με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί εκλεκτική συγγένεια. 

Μετά από αυτό, ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να εξαπατά τον ελληνικό λαό».

 

Διαβάστε επίσης:

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας ονειρεύεται να κάνει τη χώρα Βενεζουέλα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ