Λαζαρίδης: Οι αναποφάσιστοι είναι κοντά μας

«1 με 1,7 εκατ. άνθρωποι δεν πήγαν να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές και αυτοί είναι κοντά μας» υποστήριξε ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης και τόνισε την ανάγκη «να σηκωθούν από τους καναπέδες όσοι πολίτες δεν θέλουν να ψηφίσουν» προσθέτοντας ότι τότε το δημοσκοπικό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ «θα ανατραπεί».

 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ.Λαζαρίδης είπε: «Εμείς έχουμε βάλει τη χώρα σε ένα δρόμο, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πολιτική διακυβέρνησης και κοινοβουλευτικού διαλόγου, είναι σε εικονική πραγματικότητα… Θέλουν να ακυρώσουν μεταρρυθμίσεις όπως την ακύρωση των προνομίων των συνδικαλιστών και να παίρνουν οι 40ρηδες σύνταξη, μεταρρυθμίσεις που επιβάλει και ο σοσιαλιστής Ρέντσι» πρόσθεσε ο κ. Λαζαρίδης.

Στην παρατήρηση του Παύλου Τσίμα ότι ο πολιτικός λόγος της ΝΔ έχει μετατοπιστεί προς τα δεξιά ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Φρανσουά Ολάντ που έβγαλε το στρατό πριν τα γεγονότα (τις αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι) είναι ακροδεξιός; Ο Τσίπρας είναι ακροδεξιός που τον επευφημεί η Μαρίν Λεπέν; Αυτός που δε θέλει εθνική απομόνωση είναι δεξιός; Είναι στερεότυπα αυτά».

Ερωτηθείς εξάλλου, για την απόφαση της Άνγκελας Μέρκελ να συμμετάσχει στην  διαδήλωση της Τρίτης που οργανώνεται από μουσουλμανικές οργανώσεις στη Γερμανία για να καταδικαστούν οι επιθέσεις στη Γαλλία, απάντησε ότι «αν έκαναν πορεία και οι δικοί μας νόμιμοι μουσουλμάνοι θα πήγαινα εγώ πρώτος, δεν είπαμε ότι δεν θα πάρουν ιθαγένεια τα παιδιά αυτά, αλλά πρέπει πρώτα να ζήσουν εδώ».

 

 

Πηγή: www.skai.gr

 

Διαβάστε επίσης

Λαζαρίδης: Δεν θα είμαι υποψήφιος – ΒΙΝΤΕΟ

Die Welt: Οι εκλογές δεν θα επηρεάσουν την πορεία της ΕΚΤ

Θες άδεια για να ψηφίσεις; Δες πόσες ημέρες δικαιούσαι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ