Καρατζαφέρης: Ανάχωμα στην πόλωση ο ΛΑΟΣ

«Ο ΛΑΟΣ είναι το ανάχωμα στην πόλωση», δήλωσε σήμερα από τη Λάρισα ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο κ. Καρατζαφέρης, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, ζήτησε να υπάρξει μία εθνική συνεργασία και υπογράμμισε:

«Την επόμενη μέρα των εκλογών πρέπει να είμαστε σαν γροθιά για να μπορούμε να συνεννοηθούμε ως χώρα».

Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα, εκτιμώντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αλλά δεν θα συγκεντρώσει την αυτοδυναμία.

Αναφερόμενος στον Πρωθυπουργό, υπογράμμισε πως με διλήμματα προσπαθεί να τρομάξει τον κόσμο και παρατήρησε: «αν ο κόσμος ψηφίσει από φόβο τότε θα βγάλει μία ενδοτική κυβέρνηση». Ενώ, με αφορμή τη «μεταγραφή» της Άντζελας Γκερέκου στη Νέα Δημοκρατία κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά ότι δεν έχει πολιτική ηθική και διακατέχεται από καθεστωτική αντίληψη.

Για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολίασε ότι τον «φοβίζει» γιατί θα ελληνοποιήσει 1 εκατ. λαθρομετανάστες και συμπλήρωσε ότι υπάρχει κίνδυνος να ζήσουμε και στην Ελλάδα φαινόμενα όπως αυτά που εξελίχθηκαν τις τελευταίες μέρες στο Παρίσι.

Ενώ δεν τον «φοβίζει» το ενδεχόμενο να μην είναι επαρκής ο κ. Τσίπρας εφόσον αναλάβει την ευθύνη της χώρας, «αυτό που με φοβίζει», σχολίασε, είναι ότι δεν ελέγχει όλες τις συνιστώσες του και «το κράτος των Εξαρχείων μπορεί να κυριαρχήσει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ