Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει τη χώρα σε έξοδο από το ευρώ – ΒΙΝΤΕΟ

Βέβαιος ότι η Νέα Δημοκρατία, θα κερδίσει τις εκλογές στις 25 Ιανουαρίου, εμφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Μαρούσι, εξαπολύοντας παράλληλα, επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σαμαράς, επισήμανε ότι η χώρα βγαίνει νωρίτερα από το μνημόνιο και ότι η κυβέρνησή του υλοποίησε την υπόσχεση που είχε δώσει στο ελληνικό λαό ότι δεν θα βγει από την ευρωζώνη. Ταυτόχρονα πρόσθεσε ότι παρά το γεγονός ότι υπήρχε το μνημόνιο, υπήρξαν φορολογικές ελαφρύνσεις και η Ελλάδα «μπήκε στην ανάκαμψη».

Ο Αντώνης Σαμαράς, από το Μαρούσι, δεσμεύτηκε ότι δεν θα υπάρξουν νέες μειώσεις στις συντάξεις, ότι θα μειωθεί ο ΕΝΦΙΑ, διευκρινίζοντας ταυτόχρονα ότι ο ΕΝΦΙΑ, θα δοθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα, σημείωσε ότι «υπάρχουν κάποιοι που λένε ψέματα όταν υπόσχονται αποδοχές που δεν μπορούν να υλοποιήσουν», ενώ πρόσθεσε ότι οι συγκρούσεις που επιδιώκουν με τους Ευρωπαίους θα οδηγήσουν τη χώρα σε έξοδο από το ευρώ και κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα, για «υποκρισία», με αφορμή την σχέση του με την εκκλησία.  

Παράλληλα, ο Αντώνης Σαμαράς, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να χαθούν οι αγροτικές επιδοτήσεις, το πρόγραμμα ΕΣΠΑ, και τα 15 δις. που διεκδικούνται από το πακέτο Γιούνκερ, σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν τηρήσει τις υποσχέσεις της στην Ευρώπη.

Σχολιάζοντας τις επικείμενες εκλογές, ο κ. Σαμαράς, τόνισε ότι στις 25 Ιανουαρίου, οι Έλληνες θα τιμωρήσουν αυτούς που έσυραν την χώρα σε εκλογές και ότι θα «τελειώσουν τον λαϊκισμό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι με αφορμή αναφορά του Αντώνη Σαμαρά, στην ένοπλη επίθεση στις εγκαταστάσεις του γαλλικού περιοδικού Charlie Hebdo, μία ομάδα ατόμων σήκωσε πλακάτ προς συμπαράσταση των θυμάτων, τα οποία έγραφαν  την φράση «Je suis Charlie».

 

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ