Θεοδωράκης: Στόχος είναι το Ποτάμι να έρθει τρίτο κόμμα – ΒΙΝΤΕΟ

Το Ποτάμι έχει δυο όχθες, τους φιλελεύθερους μεταρρυθμιστές και τους αριστερούς, δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, απαντώντας σε ερώτηση για την στήριξη της Δράσης στο κόμμα. “Μετά τη Δράση θα προστεθούν και άλλες δυνάμεις στο Ποτάμι”, είπε ο ίδιος.

«Υπάρχουν μια σειρά από πράγματα που πρέπει να γίνουν στη χώρα και αυτά θα μπορούσαμε να συζητήσουμε μετεκλογικά με τη ΝΔ ή το ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε επίσης.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης υποστήριξε ότι στόχος είναι η τρίτη θέση στις εκλογές, ενώ διευκρίνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει να έχει υπουργούς σε μια κυβέρνηση.

Άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι επιδιώκει συνεργασίες με κόμματα που θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρώ.

Από τα “βέλη” του δεν ξέφυγε και ο Πρωθυπουργός για τον οποίο τόνισε ότι χρησιμοποιεί ακροδεξιά ρητορική σε ό,τι αφορά το θέμα του μεταναστευτικού.

Για το ζήτημα του Grexit ανέφερε ότι η συμβολή της ΝΔ στο θέμα είναι αρνητική και εκτίμησε ότι ο κίνδυνος του Grexit δεν είναι υπαρκτός. «Να μείνουμε στο ευρώ πάση θυσία και με συμμάχους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Θεοδωράκης. «Αλλά με συμμάχους το Ρέντσι, τον Ολάντ, όχι περιφερειακές ομάδες», πρόσθεσε.

Αναφορικά με το χρέος τόνισε ότι “δεν είναι βιώσιμο όταν δεν έχουμε ανάπτυξη. Αν έχουμε ανάπτυξη τότε είναι βιωσιμο”.

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο επαναληπτικών εκλογών είπε ότι “θα κάνω ότι μπορώ να μην υπάρξουν δεύτερες εκλογές”.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ

 

Διαβάστε επίσης

Θεοδωράκης: Καλοδεχούμενο το κόμμα Παπανδρέου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ