Κρεμαστινός: Προσπαθούμε να μεταπείσουμε τον Παπανδρέου

Να μεταπείσουν τον Γιώργο Παπανδρέου ώστε να μην προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος προσπαθούν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Κρεμαστινός.

“Να είστε σίγουρος ότι αυτό γίνεται”, δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Βήμα Fm, ερωτηθείς μήπως θα έπρεπε κάποιοι να αναλάβουν πρωτοβουλία προκειμένου να μεταπείσουν τον κ. Παπανδρέου.

“Έχουμε εκφράσει τις απόψεις μας οι οποίες ενωτικές απόψεις. Δηλαδή, αποθαρρύνουμε οποιαδήποτε σκέψη διασπαστική” είπε χαρακτηριστικά.

“Πραγματικά είναι αδιανόητο στη φάση αυτή μια ομάδα του ΠΑΣΟΚ να στραφεί εναντίον του ΠΑΣΟΚ. Είναι αδιανόητο να μην πάει ενωμένο στις εκλογές . Ποτέ στην ιστορία αυτού του τόπου δεν συνέβη να διασπαστεί προεκλογικά ένα κόμμα, έστω και μια ομάδα, ένα μέρος  κόμματος” τόνισε ο κ. Κρεμαστινός, προσθέτοντας: “Κατά συνέπεια ο Γιώργος Παπανδρέου θα αποθαρρύνει όσους εισηγούνται τέτοια πράγματα, διότι οπωσδήποτε μερικοί τα εισηγούνται”.

“Θα έπρεπε οι διαφορές να συζητηθούν στα όργανα ή ενδεχομένως και σε ένα συνέδριο αλλά προτού καταλήξει κανείς σε απόφαση η οποία να μην είναι ενωτική” ανέφερε ο Δημήτρης Κρεμαστινός.

 

Διαβάστε επίσης

“Άτυπη” επίθεση της Χαριλάου Τρικούπη στον Γιώργο Παπανδρέου

Ο Ελενόπουλος, συντονιστής στο γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ