Ερώτηση για τον Λαζόπουλο κατέθεσε ο Άδωνις – ΒΙΝΤΕΟ

Ερώτηση σχετικά με τα δημοσιεύματα σε διάφορες ιστοσελίδες που φέρουν τον Λάκη Λαζόπουλο να έχει βγάλει στο εξωτερικό περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ, κατέθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, σύμφωνα με τη ΝΕΡΙΤ.

“Επειδή ο κ. Λαζόπουλος αυτά τα έτη έχει κάνει ό,τι μπορεί για να υπάρξει πολιτική αστάθεια, η οποία και θα μπορούσε να οδηγήσει στην πλήρη χρεοκοπία της χώρας και την έξοδό μας από τη ζώνη του ευρώ ευλόγως θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει ότι αν πράγματι ευσταθούν τα παραπάνω δημοσιεύματα τότε τα κίνητρα της δράσης του θα μπορούσαν να είναι και ιδιοτελή”, αναφέρει στην ερώτησή του ο κ. Γεωργιάδης, όπως μετέδωσε η ΝΕΡΙΤ.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ρωτά τον υπουργό Οικονομικών, εάν αληθεύουν τα δημοσιεύματα και συγκαταλέγεται ο κ. Λαζόπουλος μεταξύ των προσώπων που είχαν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό κατά την επίμαχη περίοδο.  “Εάν αληθεύουν, έχει ασκηθεί ο προβλεπόμενος φορολογικός έλεγχος για να διαπιστωθεί η νόμιμη προέλευσής τους;” ρωτά τέλος ο κ. Γεωργιάδης. 

 

Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΡΙΤ

Διαβάστε επίσης

Η επίθεση του Άδωνι στον Λαζόπουλο – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ