Καμμένος: Έτσι καταλάβαμε ότι ο Αποστολόπουλος κατέγραφε τον Χαϊκάλη

Της Άννας Κανδύλη

Στην κατάθεση που έδωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος την Κυριακή 21-12-2014, περιγράφει στον εισαγγελέα Π. Παναγιωτοπουλο πως καταλάβαν ότι και ο Γιώργος Αποστολόπουλος κατέγραφε τη συνάντησή του με τον Παύλο Χαϊκάλη στο ξενοδοχείο plaza αλλά και τι μέσα χρησιμοποίησε, τα οποία ανακάλυψαν εκ των υστέρων.

“Η μη λειτουργία των κινητών τηλεφώνων παρά μόνο του κ. Αποστολόπουλου σε ακτίνα 15 μέτρων μας υποψίασε για την παρουσία μηχανήματος “Τζάμερ” κι αφού έφυγε ο κ.Χαικάλης με τον κ. Αποστολόπουλο εντοπίστηκε συσκευή καταγραφής ήχου κάτω από το τραπέζι της συνάντησης και πιθανόν κάμερα σε ανιχνευτή φωτιάς στο ταβάνι.”

Ο κ. Καμμένος δικαιολογεί επίσης την έντονη ανησυχία του κ. Χαϊκάλη που ζητούσε επιμόνως το βράδυ της 6-12-2014 να καταθέσει “εδώ και τωρα”  στον εισαγγελέα, προκειμένου να αποκαλύψει τα της συνάντησής του με τον Γ. Αποστολόπουλο.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ:  Γιατί πιστεύετε ότι ο κ.Χαικάλης ευρισκόταν σε έντονη ανησυχία όταν προσήλθε στην εισαγγελία εφετών στις 6/12 λέγοντας ότι φοβόταν μήπως προλάβει κάποιος και δημοσιοποιήσει υλικό;

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Οι παρακρατικοί μηχανισμοί της κυβέρνησης και του ιδίου του πρωθυπουργού έχουν χρησιμοποιήσει όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να πλήξουν τους ανεξάρτητους Έλληνες. Ο Αποστολόπουλος αποτελούσε μέρος του παρακρατικού μηχανισμού. Καλώς λοιπόν ο κ.Χαικάλης φοβήθηκε ότι θα μπορούσαν να τον εκβιάσουν με το υποκλαπέν υλικό. 

Διαβάστε επίσης

Όλο το πόρισμα της υπόθεσης Χαϊκάλη-Αποστολόπουλου

Έλενα Τζούλη – Καμμένου: Τι μου είπε ο Ντογιάκος – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ