Βενιζέλος: Δεν υπάρχει βεβαιότητα για την εκλογή Προέδρου – ΒΙΝΤΕΟ

“Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει βεβαιότητα για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στην τρίτη ψηφοφορία, αλλά σήμερα αυξήθηκαν πολύ οι πιθανότητες να γίνει το σωστό” δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά το τέλος της συνάντησής του με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

“Αγωνιζόμαστε πολύ καιρό για να πετύχουμε το αυτονόητο. Ο ελληνικός λαός θέλει σταθερότητα όχι εκλογές. Θέλει να προστατεύσουμε τους κόπους του και τα επιτεύγματά του, τη σταθερή πορεία της οικονομίας” είπε ο κ. Βενιζέλος, υπογραμμίζοντας ότι  “η πρωτοβουλία της συναίνεσης, της συνεννόησης, της σύνεσης, η πρωτοβουλία για την ευθύνη που έχει ο καθένας είναι πάντα ανοιχτή, γιατί είναι κάτι το προφανές, το αυτονόητο, το συνεχές”.

Ερωτηθείς για τη συνάντηση του με τον κ. Παπανδρέου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι έκαναν μια συζήτηση “γύρω από το επίσης αυτονόητο: ότι πρέπει να διασφαλίσουμε την ενότητα του χώρου μας που είναι ο εγγυητής της εθνικής σταθερότητας”.

“Δική μου προσπάθεια είναι η ενότητα και δική μου υποχρέωση. Ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αυτό θα συνεχίσω να το κάνω με κάθε τρόπο. Είπα στον κ. Παπανδρέου ότι η θέση του είναι στα ψηφοδέλτια του κίνηματος όποτε γίνουν εκλογές, δεν έλαβα συγκεκριμένη απάντηση αλλά δε θα σταματήσω τις προσπάθειές μου και αυτό αφορά στο σύνολο των δυνάμεων του χώρου”σημείωσε ο κ. Βενιζέλος.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Τι είπε ο Βενιζέλος στον Παπανδρέου

Πρωτόπαπας: Ο Παπανδρέου δεν θα συναντήσει φιλικό κλίμα από τους πολίτες – ΒΙΝΤΕΟ

Παπανδρέου: Δεν πήρα ουσιαστικές απαντήσεις

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ