Σαράκης: O Χαϊκάλης έχει επηρεαστεί από τη σειρά “50-50” – Τζούλη-Καμμένου: Θα τα δείτε όλα στο 100%

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του συνηγόρου του Γιώργου Αποστολόπουλου Παύλου Σαράκη και της νομικού συμβούλου του Παύλου Χαϊκάλη, Έλενας Τζούλη-Καμμένου κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου “στον ενικό”.  «Κάθε ώρα ο κ. Χαϊκάλης άλλαζει θέσεις ανάλογα με την ψυχολογία του. Έχει επηρεαστεί από τη σειρά που πρωταγωνιστούσε “50-50”. Με “50-50” δεν προοδεύει η πολιτική ζωή, ούτε κερδίζετε δίκες» είπε ο κ. Σαράκης, με την κυρία Τζούλη-Καμμένου να του απαντά: «Αφήστε τα 50-50. Θα τα δείτε στο 100% όλα. Καθίστε και περιμένετε, τώρα ανοίγει η υπόθεση». 

«Ο κ. Χαϊκάλης θα πάει κατηγορούμενος για χρήση παράνομου αποδεικτικού υλικού, για παράνομη υποκλοπή, αδικήματα τα οποία διώκονται αυτεπάγελτα.  Εσείς θα κάνετε δέκα μηνύσεις και θα πάνε όλες στο αρχείο», σημείωσε στη συνέχεια ο συνήγορος του κ. Αποστολόπουλου.

«Το ξέρετε από τώρα ε; Mε αυτή τη σιγουριά ο εντολέας σας κινούνταν; Kάποιοι του έδιναν εντολή και του έλεγαν μη στεναχωριέσαι ό,τι και να γίνει στο αρχείο θα τα στείλουμε. Αυτό επιβεβαιώνετε με αυτό που λέτε», ανέφερε από την πλευρά της η κυρία Τζούλη-Καμμένου απευθυνόμενη στον κ. Σαράκη.

 

Δείτε το βίντεο από το STAR

 

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Τζούλη – Καμμένου: Τι μου είπε ο Ντογιάκος – ΒΙΝΤΕΟ

Μητρόπουλος: Δεν μπορούμε να καταργήσουμε το μνημόνιο με ένα άρθρο – ΒΙΝΤΕΟ

Μητσοτάκης: Δεν τίθεται θέμα αλλαγής του Σταύρου Δήμα – ΒΙΝΤΕΟ 

Κόντρα μεταξύ Σαράκη και Τζούλη – Καμμένου για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ