Πλεύρης: Βουλευτές χρησιμοποιούν μεθόδους που ταιριάζουν σε εγκληματίες – ΒΙΝΤΕΟ

Για «κλίμα που δεν τιμά καθόλου τον πολιτικό μας πολιτισμό» έκανε λόγο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στη Βουλή και σχολιάζοντας τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη.

Ο Θάνος Πλεύρης σημείωσε ότι «είναι λυπηρό βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου να χρησιμοποιούν μεθόδους οι οποίες ταιριάζουν σε εγκληματίες του κοινού Ποινικού Κώδικα».

«Καταγράφουν άλλους και αλληλοκαταγράφονται. Αυτά τα πράγματα τα αντιμετωπίζουμε σε αίθουσες ποινικών δικαστηρίων και δεν είναι δυνατόν αυτό να είναι το πολιτικό επίπεδο του πολιτικού μας πολιτισμού», υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα τόνισε ότι «είχε φροντίσει να πει ότι όσοι ψηφίσουν διαφορετικά στον προϋπολογισμό και διαφορετικά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συμβαίνει κάτι ύποπτο».

«Προσπαθώντας η κυβέρνηση να εξαντλήσει τις δυνατότητες να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να ρίξουν λάσπη σε ανθρώπους, να σπιλώσουν συνειδήσεις και υπολήψεις», συμπλήρωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Αυτοί που δεν ψηφίζουν με κάλεσμα του κ. Τσίπρα έχουν εξασφαλίσει θέσεις στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή ήταν η πρώτη και αρχική παρέμβαση και αυτή είναι η ιδιοτέλεια που υπάρχει σε πολλούς από αυτούς που δεν ψηφίζουν », κατέληξε. 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Γιατί δεν κατέθεσε μήνυση ο Πρωθυπουργός στον Χαϊκάλη

Η Πιπιλή για τον Χαϊκάλη : Ανόητος και ηλίθιος χωρίς εισαγωγικά – ΒΙΝΤΕΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ