Βούλτεψη για Καμμένο-Χαϊκάλη: Μεταξύ τους παρακολουθούσαν ο ένας τον άλλον – ΒΙΝΤΕΟ

Καθαρά εσωτερική υπόθεση του κόμματος Καμμένου-Χαϊκάλη χαρακτήρισε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, την υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας του κ. Χαϊκάλη, μέσω της τηλεοπτικής της συνέντευξης στον ΑΝΤ1.

Η κ. Βούλτεψη είπε, μεταξύ άλλων: «Μεταξύ τους παρακολουθούσαν ο ένας τον άλλον. Απ’ αυτήν την ιστορία επωφελείται ο ΣΥΡΙΖΑ και έρχεται και τους αγκαλιάζει». Και συνέχισε: «Τα μνημόνια θα φύγουν, αν υποστεί πλήγμα η δημοκρατία, θέλει δύο-τρεις γενιές, για να επανέλθει η εμπιστοσύνη στον κοινοβουλευτισμό».

Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εμπλέκεται στην υπόθεση, λέγοντας ότι «επωφελείται» και έκανε λόγο για «σαφή συμμαχία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένου, για να μην εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας». «Όταν υπάρχουν δύο σύμμαχοι, αναλαμβάνει ο καθένας έναν ρόλο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το διάγγελμα του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος δήλωσε: «Προσδοκούμε να έχει την απήχηση που πρέπει ο Πρωθυπουργός. Έλαβε αυτήν την πρωτοβουλία, διότι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι η χώρα δεν έχει χρόνο, για να πάει σε πειραματισμούς, δεν μπορεί να βρεθεί στον αέρα ούτε σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο», ενώ επισήμανε: «Ο Πρωθυπουργός έλαβε αυτήν την πρωτοβουλία, ώστε να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, να τελειώσουμε με την αξιολόγηση και τη συμφωνία εξόδου από το μνημόνιο, να ολοκληρώσουμε τη συνταγματική αναθεώρηση και να μπορεί να γίνουν εκλογές ακόμα και μέχρι το τέλος του ’15».

Δείτε τα βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Διαβάστε επίσης:

Το διάγγελμα Σαμαρά – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ