Διαψεύδουν εισαγγελικές πηγές τους ισχυρισμούς Χαϊκάλη

Της Άννας Κανδύλη

Κατηγορηματικά διαψεύδουν αρμόδιες εισαγγελικές πηγές, ότι υπήρξε υπόδειξη απο μέρους τους να μην κατονομάσει ο Παύλος Χαϊκάλης από την πρώτη στιγμή που έκανε την καταγγελία περί απόπειρας δωροδοκίας του, τον Γιώργο Αποστόπουλο.

Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά  το όνομα ζητήθηκε αλλά η απάντηση που πήραν ήταν ότι αυτό θα ειπωθεί όταν έρθει η ώρα. Επισήμαναν δε οτι και στην πρώτη του κατάθεση ο κ. Χαϊκάλης στην αστυνομία, αν και ρωτήθηκε, δεν κατονόμασε το πρόσωπο που κατά την καταγγελία του επιχείρησε να τον δωροδοκήσει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έγινε μια συζήτηση για τη νομιμότητα ή μη του υλικού που κατέθεσε ο Παύλος Χαϊκάλης ωστόσο επισημαίνουν  οτι ουδεποτέ ειπώθηκε πως το υλικό είναι νόμιμο.

Ως προς το αίτημα για άρση τηλεφωνικού απορρήτου οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν οτι δεν κρίνεται αναγκαίο να ικανοποιηθεί καθώς το αν ειδοποιήθηκε ή όχι ο Αποστολόπουλος δεν είναι αντικείμενο της παρούσας έρευνας. Αυτό που διερευνάται  είναι να διαπιστωθεί αν υπήρξε απόπειρα δωροδοκίας σημειωνεται .

Όσον αφορά στην έρευνα κατά πάσα πιθανότητα, σύμφωνα με εκτιμήσεις, αυτή ολοκληρώθηκε με τις καταθέσεις των Πάνου Καμμένου και Παύλου Χαϊκάλη και αναμένεται πολύ σύντομα η πορισματική αναφορά του εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου.

 

Διαβάστε επίσης

Η δήλωση Χαϊκάλη μετά την κατάθεσή του – ΒΙΝΤΕΟ

Άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου ζήτησε ο Χαϊκάλης  

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ