Η Γιαταγάνα για τις σχέσεις Καμμένου – Αποστολόπουλου και το dvd

Για τις δηλώσεις της που προκάλεσαν ένταση μίλησε η  ανεξάρτητη βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα στον RealFm 97,8 και στους Κώστα Χαρδαβέλλα και την Αγγελική Λάζου κι εξήγησε ότι δεν δημοσιεύθηκαν ολόκληρες οι δηλώσεις της αλλά μόνο ένα μέρος τους.

«Ήμουν ξεκάθαρη, είπα ότι ήταν συνεργάτης του Πάνου Καμμένου ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ήταν βοηθός του και μπαινόβγαινε στο γραφείο του κ.Καμμένου.

Εμένα μου τηλεφώνησε αρχές Οκτωβρίου ο κ.Αποστολόπουλος, δύο φορές, την εποχή που γίνονταν παρεμβάσεις για την επιστροφή μου στους Ανεξάρτητους Έλληνες και όταν τον ρώτησα τι θέλει γιατί με πίεζε να με δει από κοντά αλλά εγώ δεν ήθελα να τον συναντήσω για προσωπικούς μου λόγους. Μου είπε ότι ήθελε να συζητήσουμε την επιστροφή μου στους ΑΝΕΛ και του ξεκαθάρισα ότι δεν με ενδιέφερε.

Μάλιστα, όπως είπε η κα Γιαταγάνα, όταν έμαθε από τον ίδιο τον Πάνο Καμμένο για την καταγγελία για χρηματισμό και την μαγνητοσκόπησή τους, του είπε να μην δώσει το dvd γιατί είναι παράνομο «αλλά εκείνος δεν με άκουσε».

Για το τι θα ψηφίσει την Τρίτη στη δεύτερη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Βουλής ξεκαθάρισε ότι θα ψηφίσει «παρών» επειδή δεν μπορεί να ψηφίσει «όχι».

Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι έχει δηλώσει στον Αλέξη Τσίπρα ότι θα ήθελε να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακούστε το ηχητικό

 

Διαβάστε επίσης

Στη Δικαιοσύνη στέλνουν οι ΑΝΕΛ την Γιαταγάνα

Ραχήλ: Στενός φίλος του Καμμένου ο Αποστολόπουλος

Κουίκ: Ικανοποιηθήκαμε από τις διευκρινίσεις Γιαταγάνα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ