Στον εισαγγελέα ο Καμμένος – Κατήγγειλε μεθοδεύσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο Πάνος Καμμένος, ενοχλημένος με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για το γεγονός ότι είχε συμφωνηθεί να καταθέσει αύριο, Δευτέρα, επικοινώνησε με τις εισαγγελικές αρχές και είναι καθ’ οδόν, προκειμένου να καταθέσει.

Κατά την είσοδό του, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, υποστήριξε αναφερόμενος στις δημοσιογραφικές διαρροές περί δυσφορίας του Εφετείου για τη μη προσέλευση του στις 11.00πμ , που είχε προσκληθεί, ότι ειδοποιήθηκε «χθες το βράδυ ειδοποιήθηκε από τον διοικητή της Ασφάλειας Αθηνών ταξίαρχο Παναγιώτη Στάθη να προσέλθει στις 11:00 σήμερα στο γραφείο του εισαγγελέα Παναγιωτόπουλου, για συμπληρωματική κατάθεση.

Όπως λέει ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ ενημέρωσε τον κ. Στάθη πως δεν ήταν εφικτό να έρθει σήμερα καθώς περίμενε να υποδεχθεί τον γιό του από την Αμερική. Και συμπλήρωσε ότι δήλωσε ότι είναι στη διάθεση της Εισαγγελίας, τη Δευτέρα.

Όπως υποστηρίζει ο κ. Καμμένος όταν είδε τα σημερινά δημοσιεύματα περί δυσφορίας του Εφετείου επικοινώνησε με τον κ. Παναγιωτόπουλο ο οποίος του είπε, τα περί δυσφορίας είναι αποκυήματα της φαντασίας των δημοσιογράφων.

Ωστόσο σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, λίγο αργότερα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών κ. Ντογιάκος επικοινώνησε με τη σύζυγο και συνήγορό του Ελενα Τζούλη, την οποία ενημέρωσε ότι αν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν προσέλθει σήμερα, η έρευνα θα κλείσει.

Υποστήριξε επίσης ότι το πρωτότυπο υλικό που παρέδωσε στον Εισαγγελέα ο κ. Χαϊκάλης (σσ καταγραφή των συναντήσεων με τον Γ. Αποστολόπουλο) βρίσκεται στο γραφείο του Εισαγγελέα και δεν παραδόθηκε στα εγκληματολογικά γραφεία της Ασφάλεια. Ως εκ τούτου σύμφωνα πάντως με τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ οι διαρροές από την αστυνομία ότι το υλικό είναι μονταρισμένο αποτελούν ψεύδη.

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης για Καμμένο: Μετά το “κράξιμο” έκανε την τιμή στη Δικαιοσύνη

SMS Χαϊκάλη στον Αποστολόπουλο: “Φέρε ένα καλό δωράκι να την εντυπωσιάσεις”

Στον εισαγγελέα ο Χαϊκάλης – ΤΩΡΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ