Καραγκούνης: Στον ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλουν τη σήψη που οι ίδιοι δημιούργησαν – ΒΙΝΤΕΟ

«Καταγγέλλουν αυτή τη σήψη την οποία οι ίδιοι δημιούργησαν με απόλυτη ευθύνη», σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Καραγκούνης, αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Δρίτσας αναφέρθηκε στη σήψη που έχει δημιουργηθεί σε αυτό το κοινοβούλιο και στους βουλευτές οι οποίοι καταγγέλλουν ο ένας τον άλλον. Ποιος βοήθησε να γίνει αυτή η σήψη, αναρωτιέμαι. Ποιος μας έφερε σε αυτές τις λογικές; Πότε ξεκίνησαν να μιλάνε για κουμπαράδες και εκβιασμούς; Ποιο κόμμα ξεκίνησε να δημιουργεί αυτή τη σήψη και το δηλητήριο μέσα σε αυτό το κοινοβούλιο, αλλά κυρίως στη δημοκρατία και έξω στην κοινωνία;», τόνισε ο κ. Καραγκούνης απαντώντας στα όσα ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, και συμπλήρωσε:

«Καταγγέλλουν αυτή τη σήψη την οποία οι ίδιοι δημιούργησαν με απόλυτη ευθύνη. Καταγγέλλουν τους κουμπαράδες, που ασχολείται όλη η κοινωνία, όλος ο Τύπος όλο αυτό τον καιρό, με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ. Νομίζω ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται ποιος δημιουργεί αυτή τη νοσηρή κατάσταση και οι τελευταίοι που έχουν να μιλάνε για αυτή την κατάσταση είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ».

 

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

“Βόμβα” στο πολιτικό σκηνικό από τις καταγγελίες Χαϊκάλη – Τι απαντά στη μήνυση Σαμαρά – Δεν θα προβληθεί το οπτικοακουστικό υλικό

Κατατέθηκε τροπολογία για την παράταση του μνημονίου

Αηδόνης για Βουδούρη – Παραστατίδη: Είναι σκουλήκια και τυφλοπόντικες- ΒΙΝΤΕΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ