Γιοβανόπουλος: Γι’ αυτό δεν πήγα στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Ο ανεξάρτητος βουλευτής αναφέρθηκε στην απουσία του από την πρώτη εκλογική διαδικασία για τον Πρόεδρο Δημοκρατίας και στο τι πρέπει να γίνει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

«Η απουσία μου από τη Βουλή είχε να κάνει μόνο με το νόημα ότι έστω και τώρα πρέπει οι ηγεσίες να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να βρουν την άκρη, όχι διχαστικά, αλλά ενωτικά», είπε ο κ. Γιοβανόπουλος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Και πρόσθεσε: «Το τι μας χωρίζει το έχουμε ακούσει δύο χρόνια στη Βουλή. Βριστήκαμε, κυνηγηθήκαμε, είπαμε, επιχειρηματολογήσαμε… Το τι μας ενώνει δεν μπορούμε να καθίσουμε σε ένα τραπέζι να το βρούμε έστω και τώρα; Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο κ. Δήμας, δηλαδή τι θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ, θέλει άλλον; Να μας τον πει. Η ΝΔ τι θέλει να συνεχίσουν τα μέτρα; Να μας το πει. Να καθίσουμε σε ένα τραπέζι. Ο κόσμος έχει ματώσει τα γόνατά του. Αυτό που λέω είναι ότι κανένας δεν μπορεί να δώσει τη λύση μόνος του. Κανένας. Και είμαστε εδώ για όλους. Να μας πει το σχέδιό του ο ΣΥΡΙΖΑ και να καθίσουμε να βοηθήσουμε όλοι μαζί. Να μας πει κάποιος ότι μπορούμε με τη ΝΔ να αποφύγουμε το επόμενο ασφαλιστικό, για να μπορέσουμε όλοι να σκεφτούμε τι γίνεται».

Ο κ. Γιοβανόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων: «Να καθίσουμε να ανοίξουμε τις καρδιές μας και να δούμε τα συμφέροντα της χώρας».

Παράλληλα, ο κ. Γιοβανόπουλος δήλωσε ότι έχει αποφασίσει τι θα ψηφίσει, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύψει ποια είναι η απόφασή του.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ