Άδωνις: Αν γίνουν πρόωρες εκλογές θα καταστραφεί η οικονομία

«Η ελληνική οικονομία θα καταστραφεί αν γίνουν πρόωρες εκλογές. Να μην έχουμε την παραμικρή αμφιβολία», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, εξηγώντας ότι αυτή είναι η θέση που διατυπώνουν διεθνείς Οίκοι.

«Η ελληνική οικονομία Θα καταστραφεί. Γιατί; Διότι την ώρα που πάει να φύγει από την κρίση, εμείς πάμε και κάνουμε την πράξη που είναι ό,τι χειρότερο για μια οικονομία. Τι; Βάζουμε αβεβαιότητα. Θέλετε να είμαστε όλοι υποκριτές; Να λέμε ότι δεν θα καταστραφεί η οικονομία; Κοροϊδευόμαστε τώρα; Θα γίνει αυτό αν πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά, γιατί θα μπει η χώρα σε παρατεταμένη πολιτική αβεβαιότητα. Η χώρα δεν έχει περιθώριο να μπει σε πολιτική αβεβαιότητα», ανέφερε στον ραδιοσταθμό «Βήμα», σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Γεωργιάδης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δεχθεί η κυβέρνηση, πρόσωπο που θα προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά:

 «Φαντάζομαι ότι αν πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ, έστω και τώρα, (ένα) πρόσωπο- υποψήφιο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η κυβέρνηση πολύ σοβαρά θα το δεχόταν να το συζητήσει. Αν δει ότι υπάρχει ένα πρόσωπο και το άθροισμα των βουλευτών τον εκλέγει, φαντάζομαι ότι θα το σκεφτόταν καθένας πολύ σοβαρά. Μιλάω προσωπικά, ως προσωπική άποψη και δεν τη φορτώνω στον Σαμαρά, ούτε στη ΝΔ. Αλλά, φαντάζομαι ότι έχουμε πλήρη συνείδηση του κινδύνου στον οποίο θα μπει η χώρα από την επομένη της μη εκλογής ΠτΔ και φαντάζομαι ότι ο Σαμαράς, ως υπεύθυνος πρωθυπουργός, εάν είχε τέτοιου είδους πρόταση στα χέρια του που θα έβγαζε Πρόεδρο, θα τη σκεφτόταν σοβαρά».

 

Διαβάστε επίσης:

Πολύδωρας: Η συνείδησή μου είναι χαλύβδινη και όχι πλαστική 

Απών από την ψηφοφορία ο Κασαπίδης

Παππάς: Δύσκολο να εξηγηθεί πολιτικά η αλλαγή της ψήφου στην 3η ψηφοφορία

Κυβέρνηση: Οι βουλευτές που θα ψηφίσουν “ναι” θα το κάνουν για το Σύνταγμα… 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ