ΒΙΝΤΕΟ-Ο Καραγκούνης στον Λαφαζάνη: σας περιγράφουν ως τραγωδία

Κόντρα ξέσπασε στη βουλή ανάμεσα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Καραγκούνη.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Λαφαζάνης σημείωσε: «Δεν είναι δυνατόν να επικαλούνται από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας τον ξένο Τύπο προκειμένου να κινδυνολογήσουν σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε βάρος της αριστεράς κα της δυνατότητας αυτής της χώρας να ακολουθήσει έναν αντιμνημονιακό προοδευτικό δρόμο».

«Το λέμε καθαρά. Δεν θα καθορίσουν την πορεία αυτής της χώρας οι αγορές, δηλαδή το διεθνές χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο. Την πορεία αυτής της χώρας επιτέλους θα την καθορίσει ο ελληνικός λαός», πρόσθεσε.

Παίρνοντας το λόγο ο Κωνσταντίνος Καραγκούνης ανέφερε: «Επειδή ο κ. Λαφαζάνης έκανε αναφορά στις αγορές, να σας θυμίσω ότι οι αγορές εισέφεραν στην ελληνική οικονομία πάνω από  13 δισ. ευρώ. Με τα χρήματα αυτά κ. Λαφαζάνη έγινε ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, πέρασαν τα τεστ αντοχής και κυρίως έμειναν τα 11 δις ευρώ του ΤΧΣ διαθέσιμα να τα έχετε εσείς για να κάνετε πάνω στην πλάτη των χρημάτων αυτών  κοινωνική πολιτική».

«Δεν σας περιγράψαμε εμείς ως τραγωδία. Ο παγκόσμιος οικονομικός Τύπος σας περιέγραψε. Να είστε σίγουροι ότι η βουλή θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα αποσοβήσουμε για άλλη μία φορά την οποιαδήποτε τραγωδία για την χώρα», συμπλήρωσε.

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Ένταση σε προεκλογικό κλίμα στη βουλή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ