Μητρόπουλος: Δεν πρόκειται να βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Μητρόπουλος: Δεν πρόκειται να βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος, σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του καθηγητή της Οικονομικής Θεωρίας, Γιάννη Βαρουφάκη, περί ενδεχόμενων απειλών εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο κ. Μητρόπουλος διευκρίνισε ότι το ελληνικό ζήτημα είναι προεχόντως νομικό, επισημαίνοντας ότι σε μία ισχυρή κυβέρνηση ο Ντράγκι οφείλει και έτσι θα πράξει, πολιτισμένα να ακούσει τον Αλέξη Τσίπρα, «που θα θέσει το ελληνικό ζήτημα σε πατριωτικές και σωστές βάσεις, σε περίπτωση σχηματισμού κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μητρόπουλος εκτίμησε ότι Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν πρόκειται να βγει, χαρακτηρίζοντας τον υποψήφιο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας Σταύρο Δήμα μνημονιακό και κάνοντας λόγο για κακή επιλογή του Αντώνη Σαμαρά.

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι ετοιμάζονται για εκλογές, τονίζοντας ότι στόχος είναι η ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, «η απόλυτη ελευθερία νομοθετικών και πολιτικών πρωτοβουλιών, ώστε να μπορέσει αμέσως ο Τσίπρας να διαπραγματευτεί τις δανειακές συμβάσεις».

Επίσης, ο κ. Μητρόπουλος ξεκαθάρισε ότι οι καταθέσεις του ελληνικού λαού δεν κινδυνεύουν.

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Βαρουφάκης: Η λύση είναι η ρήξη

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ