ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος: Κυβέρνηση εθνικής ενότητας μετά τις εκλογές

ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος: Κυβέρνηση εθνικής ενότητας μετά τις εκλογές

 

Για κυβέρνηση εθνικής ενότητας, μετά τις εκλογές έκανε λόγο ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος κατά την ομιλία του στη βουλή για τον προϋπολογισμό 2015, επισημαίνοντας ότι το κόμμα του μπορεί  να γίνει εγγυητής αυτής της εθνικής κυβέρνησης.

Την ίδια στιγμή, επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι αντιμετωπίζει τους βουλευτές ως «μαξιλάρια για να παρατείνει την κυβέρνηση του, υπογραμμίζοντας ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει αύριο.  

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων , αναφέρθηκε στον ελλιπή έλεγχο των λιστών Λαγκάρντ και Λουξεμβούργου  με τις οποίες έκανε λογοπαίγνιο  και τις χαρακτήρισε λίστες των «ληστών», ενώ πρόσθεσε ότι αυτός ο προϋπολογισμός θα οδηγήσει σε κλείσιμο επιχειρήσεων, σε αύξηση της ανεργίας και περισσότερη ύφεση.

Αμέσως μετά ο κ. Καμμένος, υπογράμμισε ότι το κόμμα του προτείνει την μείωση του ΦΠΑ σε όλες τις υπηρεσίες του τουριστικού κλάδου, στο 5%, ώστε να γίνει η Ελλάδα τουριστικός παράδεισος και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί μία τράπεζα η οποία δεν θα ελέγχεται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και θα μπορέσει να περάσει σε αυτήν όλος ο πλούτος της χώρας.

 Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, συνέχισε, λέγοντας  ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι εγγυητές της κυβέρνησης εθνικής ενότητας με συγκεκριμένες κόκκινες γραμμές στα εθνικά θέματα και την οικονομία που δεν πρόκειται να παρακάμψουν ποτέ.

Τέλος, ο κ. Καμμένος έκλεισε την ομιλία του υπογραμμίζοντας ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν γονατίζουμε, δεν απειλούμαστε και δεν εξαγοραζόμαστε. »

 

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ