Η απάντηση της Βούλτεψη στον ΣΥΡΙΖΑ και τις ΕΛΜΕ

Η απάντηση της Βούλτεψη στον ΣΥΡΙΖΑ και τις ΕΛΜΕ

«Η ανακοίνωση της 5ης ΕΛΜΕ, που καλεί σε εξέγερση, αμφισβητεί το πολίτευμα, καθυβρίζει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, χαρακτηρίζει τους Νόμους ως τυραννία και παροτρύνει σε εγκληματικές ενέργειες, πρέπει να αποδοκιμαστεί από όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, τα κόμματα και πρωτίστως από τον ΣΥΡΙΖΑ!», υπογραμμίζει σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη για τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των ΕΛΜΕ και προσθέτει:

«Εξίσου απαράδεκτες και καταδικαστέες είναι και οι ανακοινώσεις άλλων ΕΛΜΕ, που σκόπιμα αγνοούν την πραγματικότητα και ζητούν την κατάργηση του κράτους δικαίου.

Είναι αδιανόητο άνθρωποι που θέλουν να αποκαλούνται εκπαιδευτικοί να χρησιμοποιούν τη γλώσσα του μίσους, να επιβραβεύουν εγκλήματα, να ξεσηκώνουν τη νεολαία, να υπερασπίζονται την τρομοκρατία και να αμφισβητούν τους νόμους.

Προϊστάμενος όλων αυτών είναι ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ κ. Κοτσυφάκης, στέλεχος και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι τύποι αυτοί πληρώνονται από τις θυσίες και τους φόρους των Ελλήνων πολιτών για να διαπλάθουν συνειδήσεις και να εκπαιδεύουν τα παιδιά μας.

Μετά τη νεολαία του, και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ειδική ανακοίνωση για την αυριανή συγκέντρωση, μη διστάζοντας να χρησιμοποιήσει τη λέξη «εξέγερση».

Περιμένουμε άμεσα την καθολική αντίδραση του πολιτικού κόσμου».

 

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ:Η κυρία Βούλτεψη σκοπίμως προαναγγέλλει επεισόδια

Επίθεση της Βούλτεψη στον Τσίπρα για τις εκδηλώσεις του Σαββάτου

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ