Παυλόπουλος Vs Χρυσόγονου στον Real Fm 97,8 για τη Συνταγματική αναθεώρηση

Παυλόπουλος Vs Χρυσόγονου στον Real Fm 97,8 για τη Συνταγματική αναθεώρηση

Ο βουλευτής και πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος, «μονομάχισαν» στον αέρα του Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, με φόντο τη Συνταγματική αναθεώρηση.

«Η πρόταση είναι γνωστή. Μπορεί να μου πει κανείς μια διάταξη η οποία να μην έρχεται προς τη σωστή κατεύθυνση; Μέσα υπάρχουν προτάσεις, οι οποίες βαίνουν προς την αντίθετη,προς τα μνημόνια, κατεύθυνση, π.χ η διεύρυνση της προστασίας της ιδιοκτησίας ή ο περιορισμός των προνομίων του πολιτικού κόσμου, είτε των βουλευτών είτε της κυβέρνησης. Όταν προτείνουμε την ίδρυση του Συνταγματικού δικαστηρίου, θα έλεγε κανείς, ότι προς την αντίθετη κατεύθυνση από τη συνταγματοποίηση του μνημονίου βαίνει η όλη πρόταση αναθεώρησης», σχολίασε αρχικά ο κ. Παυλόπουλος, με τον κ. Χρυσόγονο να απαντά μεταξύ άλλων:

«Θα σας πω τι λένε δύο διακεκριμένοι Έλληνες επιστήμονες. Πρέπει να απαλλάξουμε το Σύνταγμα από παράλογες ρυθμίσεις για τις οποίες υπάρχει ευρεία συναίνεση όπως τα άρθρα για τον βασικό μέτοχο, για τις ανάρμοστες προστασίες σε βουλευτές και υπουργούς. Το σήμα κινδύνου ηχεί ξεκάθαρα γιατί η πρόταση της ΝΔ για αναθεώρηση, προσθέτει πλήθος νέων ανώφελων, αμφισβητήσιμων και λαθεμένων προτάσεων».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ