ΒΙΝΤΕΟ-Ο Άδωνις στον ΣΥΡΙΖΑ: Είστε τα πολιτικά τέρατα αυτής της κρίσης

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Άδωνις στον ΣΥΡΙΖΑ: Είστε τα πολιτικά τέρατα αυτής της κρίσης

«Είστε τα πολιτικά τέρατα αυτής της κρίσης», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Το αν εγώ εκφράζω τον αστικό κόσμο ή όχι αυτό προφανώς θα το κρίνουν οι ψηφοφόροι μου, δεν θα το κρίνετε εσείς», τόνισε και συμπλήρωσε αναφερόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδη Τσακαλώτο:

«Ακούστε όμως τι μας χωρίζει σε επίπεδο αστικής διαλέξεως. Εγώ δεν είχα την τύχη του καλού συναδέλφου να γεννηθώ πλούσιος σε χώρα του εξωτερικού, να σπουδάσω στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, των χωρών των ιδρυτών του καπιταλισμού και εκεί όπου ανθεί ο καπιταλισμός. Και μετά από 20 χρόνια δουλειάς σε πάγκους και σε βιβλιοπωλεία δεν μπόρεσα να έχω μερίδια στην Blackrock. Αυτό πράγματι είναι μία ζημιά για μένα και είμαι βέβαιος και για την Σοφία Βούλτεψη, η οποία δουλεύει από μικρή μέσα στην πιο δύσκολη συνθήκη αυτής της χώρας χωρίς να έχει απολαύσει τα πολύ μεγάλα προνόμια της Οξφόρδης και των άλλων μεγάλων πανεπιστημίων  που είναι πολύ αστικά κ. Τσακαλώτε».

«Άρα θα μου επιτρέψετε να σας πω εσείς μάλλον είστε προδότης της δικής σας τάξεως, της αστικής τάξεως διότι είστε κατεξοχήν  γέννημα αυτής της αστικής τάξεως την οποία τώρα πολεμάτε και μάλιστα με ανεπαρκή τρόπο», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη βουλή, ο κ. Τσακαλώτος, σημείωσε:

«Ποτέ δεν ήμουν θαυμαστής του αστικού κόσμου, αλλά νομίζω πως πλέον χάνεται και μέρος των αξιών του αστικού κόσμου. Θεωρώ πως είναι κατάντια για το δικό σας τον αστικό κόσμο, ότι φτάσατε να σας αντιπροσωπεύουν η Σοφία Βούλτεψη και ο Άδωνις Γεωργιάδης» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο κ. Τσακαλώτος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ