Ο Σούκουρας στην Ξουλίδου: Τι κάνει η κούκλα μας;-Οι διάλογοι στο facebook

Ο Σούκουρας στην Ξουλίδου: Τι κάνει η κούκλα μας;-Οι διάλογοι στο facebook

Ρεπορτάζ: Ζαφειριάδου Μαριτίνα

Μέρος των διαλόγων που είχε στο Facebook με τον Γιώργο Σούκουρα, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου που ξεκίνησε πρώτη τον… χορό των καταγγελιών για χρηματισμό βουλευτών.

Καταθέτοντας στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής η ίδια, ζήτησε στοιχεία που να αποδεικνύουν πόσες φορές έχει πάει στη Βουλή ο εν λόγω κύριος τα τελευταία δύο χρόνια που είναι εκείνη βουλευτής και ποιος του παρείχε την άδεια εισόδου.

Διαβάστε εδώ τους διαδικτυακούς διαλόγους Σούκουρα – Ξουλίδου.

Με τις αρχές της Βουλής να αρνούνται να δώσουν τέτοια στοιχεία, επικαλούμενες την προστασία των προσωπικών δεδομένων, η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. αναμένεται να ζητήσει την παρέμβαση του Εισαγγελέα προκειμένου να πάρει αυτά τα στοιχεία στα χέρια της.

Την ίδια ώρα, ο Άδωνις Γεωργιάδης, επιμένει πως έχει δει μία φορά στην ζωή του τον κ. Σούκουρα, όταν τον συνάντησε στη Βουλή μεταξύ 21 και 27 Αυγούστου, χωρίς να θυμάται την ακριβή ημερομηνία, ενώ ο Νότης Μηταράκης, υποστηρίζει πως τον έχει δεχθεί για πέντε λεπτά στο πολιτικό του γραφείο στο πλαίσιο της επαφής του με τους πολίτες, ενώ έχει παραβρεθεί και σε μια κοπή πίτας του υπουργού.

Έχει ακόμα εκδηλώσει την πρόθεση να παραβρεθεί σε μία ακόμα ανάλογη εκδήλωση, χωρίς να ξέρει κανείς αν πήγε τελικά, ενώ τον ακολουθεί στο Facebook. «Και εγώ ακολουθώ την κ. Ξουλίδου τι θα πει αυτό;», αναρωτήθηκε.

Καταθέτοντας πάντως στην επιτροπή, ζήτησε αφού ολοκληρωθεί η υπόθεση στη Δικαιοσύνη, να συνεδριάσει η Επιτροπή για να εξεταστεί πειθαρχικά η ευθύνη των Πάνου Καμμένου και Σταυρούλας Ξουλίδου, προκαλώντας την αντίδραση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη για τις «υποδείξεις» που κάνει στην επιτροπή. «Αν για να σας συναντήσω εδώ, πρέπει να γίνει μόνο μέσω της δικαστικής οδού, θα το κάνω», είπε…

ΠΗΓΗ: real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ