ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Όλοι θα χάσουμε αν τα σπάσουμε με την τρόικα

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Όλοι θα χάσουμε αν τα σπάσουμε με την τρόικα

«Όλοι θα χάσουμε, αν τα σπάσουμε με την τρόικα», δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, διευκρινίζοντας, ωστόσο ότι η διαπραγμάτευση συνεχίζεται και τα όρια της από την πλευρά της Ελλάδας τα έθεσε δημοσίως χθες ο Πρωθυπουργός.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την εκτίμηση ότι, παρά τη δυσκολία της στιγμής, θα βρεθεί λύση με την τρόικα. «Όλοι οι θεσμοί που κάθονται γύρω απ’ αυτό το τραπέζι είτε λέγεται ελληνική κυβέρνηση είτε λέγεται ΔΝΤ είτε Ευρωπαϊκή Ένωση είτε Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, όλοι έχουμε κάτι μεγάλο να χάσουμε, αν τα σπάσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, τα μέτρα που ζητάει η τρόικα, δεν χρειάζονται. «Αν η τρόικα επιμένει να νομοθετηθούν σήμερα αυτά τα μέτρα, επιμένει σε κάτι εντελώς παράλογο. Εμείς πιστεύουμε ότι αυτά τα μέτρα δεν χρειάζονται. Τα αποτελέσματα των προηγούμενων ετών αποδεικνύουν ότι αυτά τα μέτρα δεν χρειάζονται. Αν η τρόικα επιμείνει να τα νομοθετήσουμε τώρα, θα ήταν σαν να εκβιάζει στο να έρθουν πολιτικές εξελίξεις», υπογράμμισε.

Παράλληλα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ επισήμανε ότι γνωρίζει πως συζητείται να γίνει τηλεδιάσκεψη.

Απαντώντας στις ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει μπει καν στην κουβέντα για εξάμηνη παράταση, ενώ το μόνο που έχει συζητήσει, όπως είπε, είναι η τεχνική παράταση του προγράμματος για περίπου έναν μήνα, αν χρειαστεί.

Δείτε το βίντεο από το Star:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ