ΒΙΝΤΕΟ-Βούλτεψη: Δεν γνωρίζω το περιεχόμενο του e-mail

ΒΙΝΤΕΟ-Βούλτεψη: Δεν γνωρίζω το περιεχόμενο του e-mail

Στο περιεχόμενο του απαντητικού e-mail των δανειστών προς την ελληνική κυβέρνηση αναφέρθηκε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, επισημαίνοντας ότι δεν γνωρίζει λεπτομέρειες.

«Ποιος το διάβασε το e-mail αυτό και τα ξέρει όλα τόσο καλά κιόλας;» αναρωτήθηκε η κα. Βούλτεψη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και πρόσθεσε: «Δεν είδε στον ύπνο του κανένας το e-mail της τρόικας, είναι πάρα πολύ νωρίς, για να είναι τόσο πολύ ενημερωμένοι».

Σύμφωνα με την Κυβερνητική Εκπρόσωπο, η ανταλλαγή e-mail ανάμεσα στο οικονομικό επιτελείο και την τρόικα είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο. «E-mail υπάρχουν πολλά, υπάρχει διαρκής επικοινωνία και το έχω πει πολλές φορές», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Βούλτεψη.

Και συνέχισε: «Οταν ένα e-mail φτάνει ξημερώματα και δεν έχει πάει να το ανοίξει ούτε ο υπουργός και κάποιοι ξέρουν το περιεχόμενό του, νομίζω ότι τότε πολύ σωστά έστειλε το μήνυμα χθες ο Πρωθυπουργός και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό».

Μεταξύ άλλων, η κ. Βούλτεψη δήλωσε ότι η τρόικα θα κάνει τη συμφωνία, γιατί η Ελλάδα, όπως είπε, έχει τηρήσει τις δεσμεύσεις της.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ