Θεοδωράκης: Πρόεδρος τώρα… εκλογές το 2015

Θεοδωράκης: Πρόεδρος τώρα… εκλογές το 2015

Υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας «τώρα» και της διεξαγωγής εκλογών τον Νοέμβριο του 2015 τάχθηκε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σε χθεσινή συνέντευξή του στην εκπομπή Ανατροπή του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του σταθμού, ο κ. Θεοδωράκης απάντησε σε σχόλιο του Αλ. Τσίπρα ότι το “Ποτάμι” ήρθε “για να ποτίσει τα μνημονιακά χωράφια” λέγοντας ότι “Το Ποτάμι δεν ήρθε να ποτίσει τα παλιά χωράφια, ήρθε να ποτίσει καινούργια χωράφια παραγωγικά και τα παλιά χωράφια της χώρας, η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον δεν θέλουν πότισμα, θέλουν όργωμα γιατί είναι γεμάτα ζιζάνια και βάτους”.

Ο ίδιος τόνισε πως το κίνημά του θα αναζητήσει μετεκλογικές συνεργασίες με οποιαδήποτε κόμμα, ενώ για το αποτέλεσμα των συζητήσεων μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και εκπροσώπων διεθνών funds στο Λονδίνο ο κ. Θεοδωράκης είπε: “Είναι μέρες δύσκολες για τον κ. Τσίπρα και ειδικά σε σχέση με τα ποτάμια. Είναι το Βατερλό στον Τάμεση των στελεχών του”.

Ο κ. Θεοδωράκης είπε πως η χώρα δεν μπορεί να θέσει αυτή τη στιγμή θέμα “κουρέματος” του χρέους και πρόσθεσε πως δεν είναι πολιτική η άρνηση του χρέους.

Ως προς τις μετεκλογικές κινήσεις του Ποταμιού είπε πως ο ίδιος δεν επιθυμεί να είναι υπουργός στην περίπτωση συγκυβέρνησης και τόνισε πως στα 60 του χρόνια θα αποσυρθεί από την πολιτική.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ