Παπαμιμίκος: Δεν έχει δικαίωμα η κυρία Ξουλίδου να χρησιμοποιεί το όνομα της ΝΔ

Παπαμιμίκος: Δεν έχει δικαίωμα η κυρία Ξουλίδου να χρησιμοποιεί το όνομα της ΝΔ

 

Για τις καταγγελίες της Σταυρούλας Ξουλίδου αναφορικά με την απόπειρα δωροδοκίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατία, μίλησε ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, μιλώντας στον Real Fm 97.8, στην εκπομπή του Μάκη Γεωργίου και του Τάκη Χατζή.

Ο κ. Παπαμιμίκος έκανε λόγο για ένα «ευτελές και αρρωστημένο γεγονός» και τόνισε:

«Έχει ξεκινήσει εδώ και τρεις μήνες μία προσπάθεια, από τον ΣΥΡΙΖΑ στην αρχή και από στελέχη όπως είναι ο κ. Σκουρλέτης, ο κ. Κωνσταντόπουλος, ο κ. Παππάς, κατασυκοφάντησης και ουσιαστικά πίεσης των βουλευτών για να μην ασκήσουν το δικαίωμά τους κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

«Πριν από τρεις μήνες οι συγκεκριμένοι άνθρωποι κατήγγειλαν ότι υπάρχει απόπειρα χρηματισμού βουλευτών για να ψηφίσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η υπόθεση έκλεισε και πήγε στο αρχείο. Η λάσπη βεβαίως δυστυχώς στη χώρα μας συνέχισε να υπάρχει. Βλέπουμε να συνεχίζεται αυτή η προσπάθεια από κάποιους άλλους, από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, το δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιοι θέλουν να έχουν προφανώς ένα μολυσμένο πολιτικό σύστημα για να επιβιώσουν. Εμείς θέλουμε το αντίθετο και πολύ περισσότερο σε τόσες κρίσιμες ώρες», σημείωσε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Ερωτηθείς για τον Γιώργο Σούκουρα, ο οποίος φέρεται να επιχείρησε να δωροδοκήσει την Σταυρούλα Ξουλίδου, υπογράμμισε ότι «ο συγκεκριμένος κύριος δεν είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Οπότε, δεν έχει καμία σχέση με την οργάνωση  του δικού μας πολιτικού οργανισμού».

«Δεν έχει κανένα δικαίωμα η κυρία Ξουλίδου να χρησιμοποιεί το όνομα του πολιτικού μας οργανισμού, της Νέας Δημοκρατίας. Το τι κάνει ο κ. Σούκουρας ή ο καθένας μόνος του, δεν ευθυνόμαστε γι’ αυτό», κατέληξε.

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

Διαβάστε επίσης:

Άρση τηλεφωνικού απορρήτου μετά τις καταγγελίες Ξουλίδου

Σούκουρας: Ποτέ δεν είπα στην κυρία Ξουλίδου για χρηματισμό

Ο Κουίκ για την υπόθεση Ξουλίδου: Κατατέθηκε και φωτογραφικό υλικό

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ