ΒΙΝΤΕΟ-Ασημακοπούλου:Ο δρόμος του ΣΥΡΙΖΑ μας οδηγεί σε νέο μνημόνιο

ΒΙΝΤΕΟ-Ασημακοπούλου:Ο δρόμος του ΣΥΡΙΖΑ μας οδηγεί σε νέο μνημόνιο

 

“Ο Πρωθυπουργός και ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης έχουν πει ότι η εθνική συνεννόηση αυτή τη στιγμή θα ήταν ένα καλό πράγμα. Είναι προφανές ότι δεν σας ενδιαφέρει αυτό το πράγμα. Δεν σας ενδιαφέρει ούτε η συνάντηση, ούτε μια συνεννόηση” ανέφερε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “στον ενικό”,  η Άννα Ασημακοπούλου, απαντώντας στον Πάνο Σκουρλέτη.

Η εκπρόσωπος της ΝΔ σημείωσε ότι τα ίδια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν μνημονιακή στροφή:

“Λέγατε “θα το σκίσουμε”, μετά λέγατε ότι  θα διαπραγματευτείτε και αισίως…-δεν σας μπλέκει κανείς σε καμία μνημονιακή στροφή-τα δικά σας τα στελέχη αρχίζουν να κάνουν κάτι δηλώσεις του στυλ… “αν δεν έχουμε αυτοδυναμία μπορεί να χρειαστεί να κρατήσουμε και κάτι από το μνημόνιο” “.

 

“Βιαζόμαστε να βγούμε από το μνημόνιο. Αν εσείς δεν βιάζεστε τότε τι θέλατε να το σκίσετε;  Μας μέμφεστε γιατί λέμε ότι το χρέος είναι βιώσιμο. Καταλαβαίνετε ότι το να λέτε ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο είναι σαν να διατυμπανίζετε στις αγορές να μην έρθουν να μας δανείσουν;” τόνισε η κυρία Ασημακοπούλου και απευθυνόμενη στον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είπε: “Είναι δύο οι δρόμοι. Ο δρόμος ο δικός σας που οδηγεί σε νέο μνημόνιο και ο δρόμος ο δικός μας που θα μας βγάλει και θα μας πάει στην επόμενη μέρα”.

 

Δείτε το βίντεο από το STAR

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ