ΒΙΝΤΕΟ-Ντινόπουλος: Αξιοθέατο για τους τουρίστες ο ΣΥΡΙΖΑ

ΒΙΝΤΕΟ-Ντινόπουλος: Αξιοθέατο για τους τουρίστες ο ΣΥΡΙΖΑ

 

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται από κομμουνιστές, και μάλιστα τους τελευταίους που απέμειναν, και πως θα έπρεπε να έρχονται τουρίστες στη χώρα για να τους βλέπουν.

Ο κ. Ντινόπουλος παρευρέθηκε ως κεντρικός ομιλητής στις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, το πρωί της Κυριακής στην Ξάνθη, κατά τη διάρκεια της οποίας και αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι “απέναντί μας έχουμε μια αριστερά που φέρνει ιδέες όχι απλά ξεχασμένες αλλά που δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο. Ας μας πουν, ποιον σύμμαχο έχουν στην Ευρώπη οι κύριοι αυτοί; κάτι πολύχρωμους κάτι έγχρωμους. Τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ; αν τους ψάξετε θα δείτε ότι είναι κομμουνιστές και το λέω αυτό σε μια εποχή που τέτοιοι δεν υπάρχουν σε όλον τον κόσμο, όσοι τουρίστες έρχονται στην Ελλάδα θα πρέπει να πηγαίνουν να τους βλέπουν σας αξιοθέατα. Κομμουνισμός δεν υπάρχει ούτε στην Κίνα και θα τους αφήσουμε αυτούς να κυβερνήσουν στην Ελλάδα του 2014;”.

Σύμφωνα με το thrakitoday.com, ο υπουργός πρόσθεσε ότι οι συνάδελφοί του στη Βουλή θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ωστόσο παρότρυνε τα τοπικά στελέχη της ΝΔ στην Ξάνθη έως τότε να βγουν πόρτα- πόρτα, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, και να πείσουν ψηφοφόρους του κόμματος που έχουν απομακρυνθεί να επιστρέψουν στις τάξεις της ΝΔ. “Αν κάνουμε λίγο εμείς πίσω θα παραδώσουμε την Ελλάδα σε ένα κόμμα που θα μας πάει 100 χρόνια πίσω. Δεν έχουμε το δικαίωμα στα παιδιά και τα εγγόνια μας να το κάνουμε αυτό. Θα πάμε πόρτα, πόρτα, θα βγούμε έξω και θα κερδίσουμε τη μάχη αν χρειαστεί, αλλά η Ελληνική κοινωνία δεν θέλει εκλογές τώρα. Εάν κάποιοι θέλουν να κάνουν τέτοια τυχοδιωκτικά παιχνίδια θα τους απομονώσει η ίδια η κοινωνία. Οι συνάδελφοί μας θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων γιατί καταλαβαίνουν ότι η πατρίδα δεν μπορεί να μπει σε νέες περιπέτειες.

Εάν χρειαστεί όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι, για αυτή τη μεγάλη μάχη που θα είναι ξεκάθαρα ανάμεσα στην αριστερά και τη δεξιά. Το επόμενο χρονικό διάστημα αυτές οι 100 μέρες που μένουν να είμαστε όλοι σε εγρήγορση. Ο καθένας από εμάς να κοιτάξει να βρει τους παλιούς μας συμμαθητές ή φίλους που απομακρύνθηκαν από την παράταξη να τους φέρουμε πίσω”. 

Σημειώνεται  ότι πριν την έναρξη της κομματικής εκδήλωσης ο κ. Ντινόπουλος δέχθηκε ερωτήσεις από δημοσιογράφους σχετικά με το εάν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο ο ίδιος παρουσιάστηκε κατηγορηματικός.

“Εγώ ο δεξιός. Εγώ της λαϊκής δεξιάς. Εμείς που έχουμε αναφορά στην Ελληνική κοινωνία, τους νοικοκυραίους, στη μεσαία τάξη αλλά και στη φτωχολογιά, εμείς οι δεξιοί τι κοινό μπορούμε να έχουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ, τι κοινό μπορούμε να έχουμε με ένα πολιτικό μόρφωμα μετακομμουνιστικής προοπτικής το οποίο δημιουργήθηκε εξαιτίας αν το θέλετε μιας οικονομικής κρίσης; Η ίδια η ελληνική κοινωνία θα επιβάλει τις συναινετικές διαδικασίες. Οι συνάδελφοί μας που δεν ανήκουν στη ΝΔ θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα κάνουν αυτό που θέλει η ελληνική κοινωνία, δηλαδή την ομαλότητα, τις ομαλές πολιτικές εξελίξεις για να προχωρήσουμε το 2015 στην οριστική έξοδο από το Μνημόνιο.

Μάλιστα επισήμανε ότι η “η κυβέρνηση προχωρεί κανονικά στο έργο της δουλεύουμε όλοι οι υπουργοί μαζί με ορίζοντα τετραετίας, και όποιοι επιδιώξουν να κάνουν μικροπολιτικά και τυχοδιωκτικά πολιτικά παιχνίδια με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας θα πάρουν την απάντηση πρωτίστως από την Ελληνική κοινωνία. Έχουμε ένα σημαντικό έργο μπροστά μας, η χώρα ύστερα από αιματηρές θυσίες της Ελληνικής κοινωνίας βγαίνει οριστική από το Μνημόνιο και ατενίζουμε με αισιοδοξία και απόλυτη γνώστη της πραγματικότητας το μέλλον”.

 

Δείτε το βίντεο

Πηγή βίντεο youtube ThrakiToday Xanthi

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ