Νταβρής: Με το ψέμα δεν πάμε πουθενά – Επιμένω στην Εθνική συνεννόηση

Νταβρής: Με το ψέμα δεν πάμε πουθενά – Επιμένω στην Εθνική συνεννόηση

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γιώργος Νταβρής, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, σχετικά με τις ζυμώσεις που γίνονται στους ανεξάρτητους βουλευτές εν’ όψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως αποκάλυψε το Σάββατο η εφημερίδα «Αγορά».

«Δεν υπέγραψα. Δεν το διάβασα καν το κείμενο. Οι συζητήσεις αυτές στους Ανεξάρτητους Έλληνες, έχουν ξεκινήσει από τον μήνα Μάη. Επί του προκειμένου, ενώ συζητάγαμε την προηγούμενη εβδομάδα για θέματα τρέχοντα, ο κ. Μουτσινάς μας είπε ότι μας έχει στείλει στο mail μας, ένα κείμενο. Εγώ, ούτε διάβασα αυτό το κείμενο», σχολίασε αρχικά ο κ. Νταβρής και συνέχισε:

«Επί της ουσίας, η προσωπική μου άποψη, είναι ότι η Ελλάδα αν δεν έρθει σε Εθνική συνεννόηση δεν υπάρχει περίπτωση να λύσει το θέμα. Και το αν θα βγει πρόεδρος ή θα κάνει μια μεγάλη νίκη η οποία θα αποδειχθεί πύρρειος, αν δεν λεχθούν αλήθειες δεν πάμε πουθενά. Εγώ μέσα από την αγωνία μου, έχω πει ότι η πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση είναι αδιέξοδο».

«Οι ανεξάρτητοι βουλευτές, γύρω από αυτό το κομμάτι, έχουν στοχοποιηθεί ενώ δεν κρατάνε στο χέρι τους το κλειδί της λύσης του προβλήματος. Εμείς κρατάμε τα ψιλά κλειδάκια από όλη αυτή την ιστορία. Πανέξυπνα το σύστημα έχει «στοχοποιήσει» τους ανεξάρτητους βουλευτές, οι οποίοι έχουν δικαίωμα να ομιλούν γι αυτά τα θέματα», πρόσθεσε και συμπλήρωσε:

«Πιστεύω ότι μπορεί να είναι τέτοιες οι εξελίξεις τα οποία να επιβάλλουν νωρίτερα ίσως και βίαιες συγκλίσεις. Η χώρα έχει 3 θέματα τα οποία δεν μπαίνουν στην πολιτική ατζέντα. Το ένα είναι το θέμα το χρέους. Ο ΣΥΡΙΖΑ εκεί λέει μισές αλήθειες. Το 2ο είναι το θέμα της κοινωνικής αλλοί��σης και το 3ο είναι ότι σε αυτό το κοινοβούλιο λέγονται μισές αλήθειες, σοφιστείες και ψέματα. Με το ψέμα δεν πάμε πουθενά».

«Εγώ, το πιο πιθανό είναι να πάω στο σπίτι μου. Το πιο πιθανό, που εκφράζει η φωνή μου είναι ότι θα πρέπει να λυθεί το θέμα. Το θέμα δεν το λύνει μόνο η αντιπολίτευση ακόμα και αν θα πάρει αυτοδυναμία. Εγώ θα επιμείνω στην Εθνική συνεννόηση», σχολίασε ακόμα.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ