ΒΙΝΤΕΟ-Χαμός στη Βουλή με Μαρκόπουλο-Δρίτσα-Κωνσταντοπούλου

ΒΙΝΤΕΟ-Χαμός στη Βουλή με Μαρκόπουλο-Δρίτσα-Κωνσταντοπούλου

Βαριές εκφράσεις και κατηγορίες εκτοξεύθηκαν στη Βουλή ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Μαρκόπουλο, τον αντιπρόεδρο Γιώργο Καλαντζή και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρο Δρίτσα και Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει κάνει τη Βουλή “εργαλείο” ενώ ο κ.Μαρκόπουλος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι με την “τρομοκρατία.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε εκτός χρόνου για τα πρωινά επεισόδια  στη Νομική όταν ο προεδρεύων τη συνεδρίαση προσπάθησε να τον σταματήσει για να δώσει το λόγο στον βουλευτή της ΝΔ που ήταν ο επόμενος ομιλητής.

Η παρέμβαση όμως της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου που άρχισε να φωνάζει ζητώντας εξηγήσεις από τον υπουργό Δικαιοσύνης που βρισκόταν στην αίθουσα πυροδότησε μια σειρά από έντονες διαφωνίες κι εντάσεις μέσα στην αίθουσα.

Η κ.Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον  κ.Καλαντζή ότι τους «φιμώνει» ενώ απαντώντας ο υπουργός Δικαιοσύνης στις κατηγορίες είπε σε έντονο ύφος: «Υπάρχει κράτος δικαίου και θα εφαρμόζετε. Αυτά που ξέρατε τελείωσαν».

Οι ενστάσεις όμως από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ όμως δεν σταματούσαν μέχρι που ο κ.Μαρκόπουλος είπε στον κ.Δρίτσα να ηρεμήσει λέγοντας: «Είμαι γιατρός και γι αυτό σας το λέω».

Οι διαξιφισμοί συνεχίστηκαν σε εντονότερο ύφος με την  κ.Κωνσταντοπούλου να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι έχει κάνει τη Βουλή «εργαλείο» και τον κ.Μαρκόπουλο να αποχωρεί από το βήμα όπου είχε κληθεί για να μιλήσει λέγοντας στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ:  «Είστε με την τρομοκρατία, με τις καταλήψεις, με την ανομία».

Δείτε το βίντεο από τη Βουλή

Διαβάστε επίσης

ΤΩΡΑ-Μαρκόπουλος στον ΣΥΡΙΖΑ: Είστε οι τρομοκράτες του έξω

Με τροπολογία στη Βουλή οι εξαιρέσεις από τις 100 δόσεις

Βουλή-Έντονοι διαξιφισμοί Δριβελέγκα με βουλευτές ΝΔ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ