Η Ασημακοπούλου για την εμπλοκή στις 100 δόσεις

Η Ασημακοπούλου για την εμπλοκή στις 100 δόσεις

Για την εμπλοκή που προέκυψε αναφορικά με τις 100 δόσεις για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, στο δημόσιο και στα ασφαλιστικά ταμεία, μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, στον Real Fm 97.8, στην εκπομπή του Μάκη Γεωργίου και του Τάκη Χατζή.

«Το θέμα των δόσεων έχει ψηφιστεί στη βουλή. Εγώ δεν συμμετέχω στις διαπραγματεύσεις, δεν ξέρω τις λεπτομέρειες, αλλά σαν γενική γραμμή, η αντίληψή μου είναι ότι γίνεται μία σκληρή διαπραγμάτευση. Ας επιφυλαχθούμε μέχρι το τέλος. Δεν βλέπω αυτή τη στιγμή να υπάρχει κάποιο ανοιχτό ζήτημα, τουλάχιστον δεν έχω κάποια τέτοια ενημέρωση», ανέφερε η κυρία Ασημακοπούλου.

Παράλληλα, σημείωσε ότι «γίνεται μία πάρα πολύ σκληρή διαπραγμάτευση με την τρόικα» και πρόσθεσε ότι είναι σκληρή «γιατί έχει ασφυκτικά χρονικά περιθώρια από πολιτικής απόψεως και γιατί είναι προαπαιτούμενο για να κλείσει η ιστορία και να φύγουμε από το μνημόνιο».

 «Μία επιτυχής διαπραγμάτευση, όσες διαφορετικές θέσεις μπαίνουν στο τραπέζι, στο τέλος επέρχεται μία συμφωνία», υπογράμμισε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και συμπλήρωσε:

«Είναι ζωτικής σημασίας για τη χώρα μας να υπάρχει συμφωνία. Με βάση τη συμφωνία, δε έχουμε ούτε παρατράγουδα, ούτε κινδύνους. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει αυστηρές και συγκεκριμένες θέσεις που σέβονται αυτά που ζητά η κοινωνία, ούτε ότι οι δανειστές μας θα είναι πιο… light από τις προηγούμενες φορές. Αυτό σημαίνει ότι εμείς είμαστε υπέρ του να καταλήξουμε σε κάτι το οποίο είναι κοινά αποδεκτό γιατί αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα για τη χώρα».

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ