Μπαλάφας: Πρόχειρη η τροπολογία για τα “κόκκινα” δάνεια

Μπαλάφας: Πρόχειρη η τροπολογία για τα “κόκκινα” δάνεια

 

«Πρόχειρη» χαρακτήρισε την τροπολογία για τα «κόκκινα» δάνεια, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, μιλώντας στην εκπομπή του Μάκη Γεωργίου και του Τάκη Χατζή, στον Real Fm 97.8.

«Η τροπολογία των 49 σελίδων, που έφερε ο κ. Δένδιας λίγες ώρες πριν πάει σε άλλο υπουργείο, είναι πρόχειρη, τσάκα-τσάκα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο λ. Μπαλάφας και συνέχισε:

«Η ευθύνη είναι της κυβέρνησης, δεν είναι προσωπικά του κ. Δένδια. Ήρθε γρήγορα και βιαστικά και είναι λάθος».

Αναφορικά με την ρύθμιση οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία και τις εφορίες, σημείωσε: «Δεν την καταψηφίσαμε. Άλλο καταψηφίζω κάτι, άλλο ψηφίζω παρών, που σημαίνει δίνω, κατά κάποιο τρόπο και παρά τις επιφυλάξεις μου, το πράσινο φως για να προχωρήσει».

«Είπαμε για αυτή τη ρύθμιση ότι κατά κάποιο τρόπο είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, είναι ανεπαρκής όμως, μολονότι σε σχέση με την υπάρχουσα και λειτουργούσα ή μη λειτουργούσα μέχρι τώρα ρύθμιση, είναι ευνοϊκότερη», υπογράμμισε ο Γιάννης Μπαλάφας.

«Το καινούργιο που λένε όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, κυρίως, αλλά και της Νέας Δημοκρατίας, είναι: ‘περιμένετε μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου’», κατέληξε.

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

Διαβάστε επίσης:

Σταθάκης: Αποτυχημένη η ρύθμιση για τα “κόκκινα” δάνεια

Καμμένος:Μέτρο εξόντωσης η τροπολογία για τα “κόκκινα” δάνεια

Μαρκόπουλος: Χρειάζονται βελτιώσεις για τα “κόκκινα” δάνεια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ