Άγρια κόντρα Ντινόπουλου-Δούρου

Άγρια κόντρα Ντινόπουλου-Δούρου

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του υπουργού Εσωτερικών, Αργύρη Ντινόπουλου και της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου με αφορμή το θέμα των καθαριστριών.

Ο κ. Ντινόπουλος κατηγόρησε την διοίκηση της περιφέρειας Αττικής για «έλλειψη σοβαρότητας» και η Ρένα Δούρου απάντησε:  «Δυστυχώς για τη χώρα μας, σοβαρότητας στερείται ένας υπουργός που δεν απαντά επί της ουσίας».

Η κόντρα συνεχίστηκε με νεότερη απάντηση του υπουργού Εσωτερικών. Ο Αργύρης Ντινόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πριν το δημοσίευμα είχε περίτρανα κατακυρώσει τον σχετικό διαγωνισμό των. Ας ρωτήσει, επιτέλους, η Περιφερειάρχης τις υπηρεσίες της το πολύ απλό».

«Πότε υπέβαλαν το όποιο αίτημα για προσλήψεις στο Υπουργείο Εσωτερικών;

Γιατί τέτοιο αίτημα δεν έφτασε ποτέ στο Υπουργείο Εσωτερικών. Δηλαδή (απαντώντας στο non paper της) της λέμε….   NON-Αίτημα ! Και εδώ – όπως και στις καθαρίστριες – έμεινε στα λόγια», τονίζει ο υπουργός.

 

«Ο κ. Ντινόπουλος κάνει ότι δεν καταλαβαίνει ή τελικά δεν καταλαβαίνει ;», απάντησε η Περιφερειάρχης Αττικής και συμπλήρωσε:

«Στην ανακοίνωσή μας λέμε «καταθέτουμε αίτημα για άμεσες προσλήψεις τακτικού προσωπικού στην Περιφέρεια».

Καλείται λοιπόν να απαντήσει: συμφωνεί με την ανάγκη νέων προσλήψεων ή όχι;

Είναι προφανές ότι η προσπάθεια του υπουργού να συκοφαντήσει για άλλη μία φορά τη νέα Περιφερειακή Αρχή, τον έφερε μπροστά στην ωμή πραγματικότητα, που την αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι. Γιατί και ο ίδιος έχει συνυπογράψει και ευθύνεται για τις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων, για την ιδιωτικοποίηση δομών του δημόσιου, του ευρύτερου τομέα και των ΟΤΑ και ευθύνεται και για τη συστηματική υποστελέχωσή τους με την απαγόρευση των προσλήψεων».

«Ας απαντήσει επιτέλους. Συμφωνεί για νέες προσλήψεις στην Περιφέρεια; Ας δώσει σαφή απάντηση και ας αφήσει στην μπάντα τους δημαγωγικούς ακροβατισμούς», καταλήγει η Ρένα Δούρου.

 

Διαβάστε επίσης:

Στερούνται σοβαρότητας οι κινήσεις της Δούρου, λέει ο Ντινόπουλος

Σκληρή απάντηση της Δούρου στον Ντινόπουλο

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ