Το μενού Σαμαρά-Καραμανλή

Το μενού Σαμαρά-Καραμανλή

Κάτω από άκρα μυστικότητα και χωρίς «διαρροές» ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Κώστα Καραμανλή σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Ο πρώην και ο νυν Πρωθυπουργός απόλαυσαν από μια σαλάτα και συμφώνησαν να μην αποκαλυφθεί η ατζέντα της συνάντησής τους, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.

«Το γεύμα στο Χίλτον ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά και στον πρώην πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή είχε συμφωνηθεί εδώ και μία εβδομάδα. Είχαν μιλήσει τηλεφωνικώς και έγινε στο πλαίσιο των επαφών που έχει ο Πρωθυπουργός με βουλευτές και στελέχη του κόμματος. Άλλωστε τους περισσότερους βουλευτές τους συναντά ο Πρωθυπουργός στη Βουλή (κάποτε στο καφενείο, κάποτε στο Εντευκτήριο της Βουλής). Εάν συναντούσε τον κ. Καραμανλή χωρίς να το ανακοινώσει (ας πούμε στο σπίτι του Πρωθυπουργού στη Μουρούζη, ή στην Κηφισιά) θα είχαν πυροδοτηθεί διάφορα σενάρια. Ετσι προτίμησε να τον συναντήσει στον «Μύλο» δημοσίως.

Εφαγαν από μία σαλάτα με θαλασσινά και συμφώνησαν να μην πουν τίποτα σε κανέναν. Ούτε για τα θέματα που μίλησαν, ούτε πώς κλείστηκε η συνάντηση, ούτε καν τι έφαγαν. Για να δείτε πόσο τηρείται αυτή η συμφωνία της… σιωπής, ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού ρωτήθηκε εάν γνωρίζει κάτι παραπάνω. Και ιδού η απάντησή του: «Δεσμεύομαι να μην πω τίποτα. Αλλά εάν θέλεις να σου αναλύσω γιατί επέβαλαν στην κόρη της τραγουδίστριας Πάολας να παρελάσει με μίνι, μπορώ να σ’ το αναλύσω…».

Πηγή: tovima.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ