ΒΙΝΤΕΟ-“Μάχη” on air Ασημακοπούλου – Μπαλάφα

ΒΙΝΤΕΟ-“Μάχη” on air Ασημακοπούλου – Μπαλάφα

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή του ΑΝΤ1 μεταξύ της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Άννας Ασημακοπούλου και του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μπαλάφα, με αφορμή τον ΕΝΦΙΑ.

Απευθυνόμενος στην κ. Ασημακοπούλου, ο κ. Μπαλάφας είπε: «Κάντε πολιτική όχι παραπολιτικά», προσθέτοντας ότι ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας άδικος και αναποτελεσματικός φόρος. «Εμείς θεωρούμε ότι ο ΕΝΦΙΑ πρέπει να καταργηθεί με νόμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κατηγόρησε τον κ. Μπαλάφα ότι δεν παρουσιάζουν συγκεκριμένες θέσεις του προγράμματός τους. «Αντί να φωνάζετε, πείτε στον κόσμο ποια είναι η θέση σας επιτέλους. Όχι μόνο κριτική και μία πρόταση να ξέρει ο κόσμος τι λέτε. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν ξέρω το πρόγραμμά σας», ενώ διερωτήθηκε «τι θα βάλετε στη θέση του ΕΝΦΙΑ;».

Η ένταση οξύνθηκε ακόμα περισσότερο, όταν ο κ. Μπαλάφας έδωσε στην κ. Ασημακοπούλου το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, γεγονός που προκάλεσε την αντίδρασή της. «Μου χαρίζετε τη φωτογραφία του κ. Τσίπρα; Τι να την κάνω; Να την κάνω κορνίζα;».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ