Ταμήλος: Εύχομαι και ελπίζω…

Ταμήλος: Εύχομαι και ελπίζω…

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλης Ταμήλος, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή, με αφορμή τη ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη σε 72 και 100 δόσεις αλλά και για το πετρέλαιο θέρμανσης.

«Εύχομαι και ελπίζω στην εφαρμογή του νόμου αυτού να μην γίνουν τα ίδια που έγιναν και με τον ΕΝΦΙΑ. Να φτιάξουν έτσι την εγκύκλιο που θα σταλεί στις εφορίες, έτσι ώστε από τις 15 του μηνός που θα ανοίξει το σύστημα να γίνεται εύκολα και απλά η ρύθμιση χωρίς παρενέργειες», σημείωσε αρχικά ο κ. Ταμήλος και συνέχισε:

«Εμείς επιμείναμε ότι εφόσον υπάρχει προθεσμία μέχρι 15 Μαρτίου του 2015 για να έχει δικαίωμά κάποιος να υποβάλει, ακόμα και αν δεν πληρώσει ως τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο, τις δώσεις του φετινού φόρου εισοδήματος, να μπορεί και αυτά να τα κεφαλαιοποιήσει και να τα βάλει στη ρύθμιση. Όταν 15 Νοεμβρίου θα ανοίξει το σύστημα, θα κεφαλαιοποιηθεί ο Σεπτέμβριος. Από εδώ και μετά, ρυθμίζεις τα παλιά αλλά στα τρέχοντα πρέπει να είσαι ενήμερος».

«Αν κάποιος δεν μπορεί να ανταποκριθεί τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο, καλό θα ήταν να περιμένει, να λήξουν και αυτές οι οφειλές και να τις εντάξει στο τέλος του έτους. Ο κ. Χαρδούβελης, μας εξήγησε ότι και οι οφειλές που θα δημιουργηθούν από την 1η Οκτώβρη και μετά, κι αυτές θα ρυθμιστούν», πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ