Καραγκούνης: Τι δουλειά είχαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο πανεπιστήμιο;

Καραγκούνης: Τι δουλειά είχαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο πανεπιστήμιο;

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, με δηλώσεις του ζήτησε να τοποθετηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση των βουλευτών του στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο κ. Καραγκούνης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «εκατό άτομα έχουν καταλάβει το χώρο του πανεπιστημίου και η διαφωνία τους είναι ότι δε πρέπει να γίνεται έλεγχος εισόδου στο κεντρικό κτήριο. Το ερώτημα είναι απλό: υπάρχει μέρος στον κόσμο που να μη γίνεται ταυτοποίηση για το ποιος μπαίνει και βγαίνει στα πανεπιστήμια;».

Όπως είπε, «αυτά ισχύουν στις αραβικές “τζαμαχιρίες” αλλά όχι σε πανεπιστήμια του δυτικού κόσμου. Αρνούμαι να πιστέψω ότι ο κύριος Τσίπρας συμφωνεί με τέτοιες λογικές».

«Πρέπει να βγει τώρα και να τοποθετηθεί για το αν συμφωνεί με τη στάση των βουλευτών του, διαφορετικά είναι έκθετος», τόνισε και πρόσθεσε:

«Τι δουλειά είχαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο πανεπιστήμιο; Τι πήγαν ακριβώς να υπερασπιστούν; Αυτοί φιλοδοξούν να διοικήσουν το κράτος; Αυτοί που με τη στάση τους στην ουσία αποδομούν το κράτος;»

Διαβάστε επίσης:

Λοβέρδος: Τα ΑΕΙ αποφασίζουν για τη φύλαξή τους

ΒΙΝΤΕΟ-Πρύτανης Πανεπ.Αθηνών: Βουλευτές υποκινούν την κατάληψη

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Όσα ισχυρίζεται ο πρύτανης δεν ισχύουν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ