ΒΙΝΤΕΟ-Βούλτεψη: Εγώ τον Λαφαζάνη τον συμπαθώ

ΒΙΝΤΕΟ-Βούλτεψη: Εγώ τον Λαφαζάνη τον συμπαθώ

«Εγώ τον κύριο Λαφαζάνη τον συμπαθώ γιατί λέει την αλήθεια» είπε η Kυβερνητική Eκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη. «Ο κ.Λαφαζάνης λέει ‘παιδιά αν αυτά τα έκαναν στη Νέα Δημοκρατία, φανταστείτε τι θα κάνουν σε μας. Ελάτε να τα βάλουμε κάτω να δούμε τι θα γίνει» είπε η κ.Βούλτεψη απαντώντας στη δήλωση του κ.Λαφαζάνη «περί ραγιαδισμού».

«Δουλεία είναι το χρέος που υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Δουλεία είναι το γεγονός ότι τόσα χρόνια είχαμε τοκοχρεολύσια και δεν μπορούσαμε να τα πληρώσουμε. Ραγιάς είναι αυτός που δέχεται αυτή την κατάσταση και είναι ραγιάς της πολυτελούς διαβίωσης» συνέχισε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Σε προσωπικό επίπεδο η κ.Βούλτεψη απάντησε: «Εγώ δεν ενοχλήθηκα, γιατί ραγιάς είναι αυτός που αισθάνεται ραγιάς. Αυτός που ξύπνησε το πρωί της 21ης Απριλίου με ένα περίστροφο στην πλάτη του και δεν φοβήθηκε κι ας ήταν σε τρυφερή ηλικία, ραγιάς δεν θα γίνει ποτέ».

Μιλώντας για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ μετά την πτώση του χρηματιστηρίου και την αναστάτωση που επικράτησε στις αγορές, η κ.Βούλτεψη είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φοβήθηκε από τις συνιστώσες του: «Άλλωστε και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ τρόμαξε και κατέβασε τους τόνους» μετά την πτώση του χρηματιστηρίου υποστήριξε η κυβερνητική εκπρόσωπος και συνέχισε: «Τον κύριο Τσίπρα εκτός από τις αγορές, τον τρόμαξαν οι συνιστώσες του».

Δείτε τα βίντεο από το MEGA.

 

Διαβάστε επίσης

Επίθεση Λαφαζάνη σε Μητσοτάκη-Βούλτεψη

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ για το “χιλιάρικο” και τις “συνιστώσες”

Βούλτεψη: ΣΥΡΙΖΑ 1 εναντίον ΣΥΡΙΖΑ 2

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ