Καλαντζής: Αργυρώνητοι από τον ΣΥΡΙΖΑ όσοι δεν ψηφίσουν και είναι στο ψηφοδέλτιό του

Καλαντζής: Αργυρώνητοι από τον ΣΥΡΙΖΑ όσοι δεν ψηφίσουν και είναι στο ψηφοδέλτιό του

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Καλαντζής, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την ένταση στο πολιτικό σκηνικό, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει την παραίτηση του Πάνου Σκουρλέτη, ενώ αποκάλυψε ότι έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος των Πόθεν Έσχες των πολιτικών.

«Νομίζω ότι η ένταση ξεκίνησε με χειρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία, αναγκάστηκε να απαντήσει. Μην ρίχνουμε επί δικαίων και αδίκων», σημείωσε αρχικά ο κ. Καλαντζής σχετικά με την αυξημένη ένταση στο πολιτικό σκηνικό και συνέχισε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να βρει τους 120 και χρησιμοποιεί εντάσεις και λάσπη στον ανεμιστήρα».

«Αν σήμερα ο κ. Τσίπρας δεν ζητήσει την παραίτηση του κ. Σκουρλέτη, γιατί αυτό που γίνεται είναι στα όρια του Γκεμπελισμού. Προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να εκβιάσουν τους Έλληνες βουλευτές. Όποιος δεν ψηφήσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας από τη ΔΗΜΑΡ, τους ΑΝ.ΕΛ και τους Ανεξάρτητους βουλευτές και είναι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι αργυρώνητος από τον ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε.

«Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ βιάζεται και σωστά βιάζεται γιατί ο χρόνος λειτούργει εις βάρος τους. Αν περάσει χρόνος και φανεί στον Ελληνικό λαό, ότι τα ζόρια πέρασαν και βήμα βήμα το αύριο είναι καλύτερο από το χθες τότε είναι εις βάρους τους», τόνισε ακόμα ο κ. Καλαντζής και συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος των πόθεν έσχες των πολιτικών από το 1974 και μετά: «Την επόμενη εβδομάδα, θα συνεδριάσει η επιτροπή, θα παρουσιάσει τα πορίσματά της η επιτροπή που έκανε τους ελέγχους. Έχουν ελεγχθεί τουλάχιστον 500 βουλευτές. Είναι λιγότερα από 10 % τα περιστατικά που χρίζουν περισσότερων ελέγχων».

«Ο πρόεδρος πρέπει να εκλεγεί με 180 Έλληνες βουλευτές. Ο Πρόεδρος πρέπει να είναι της ευρείας αποδοχής του ελληνικού λαού», ξεκαθάρισε επίσης.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ